Geçen yaz şöyle kaportası fena olmayanını bulup içini kendimce yapmak istediğim harika bir araç T3. Konuyu görünce sevindim birde Westfalia olunca tadından yenmiyor.
Elinize sağlık, devamını takip edeceğim.
10.gün videosunda ilaçşı astardan sonra geldik 11.güne bugünde boya aldık bir güzel yine fırça teknii ile boyadık nasılsa üzerine izolasyon ve taban döşemesi gelecek diye vurduk fırçayı
VW T3 Westfalia | Restoration | day 11 - YouTube
Ee pırıl pırıl oldu zemin şimdide önceki mesajlarım da izolasyon malzemesini göstermiştim onu uygulama vakti geldi 12.gün bu günde bir güzel heryeri kapladık yapıştırdık onuda böyle bırakayım
VW T3 Westfalia | Restoration | day 12 - YouTube
@onursumer teşekkür ederim şahane yermiş bir sürü model var hafta içi gidicem bi canlı görmeye acaba uygulamada yapıyorlar mı
İzolasyondan sonra ki hali bu şekilde oldu zeminin
20170516_150356 by Erel Hükerek, on Flickr
Kapı içlerine elimde bondeks ses yalıtım süngeri vardı onlarıda sokuşturalım dedim
20170518_155118 by Erel Hükerek, on Flickr
Şu videoyu da şöyle koyayım.
Elektrik kabloları karavanın içerine döşedik yeni hoperlör kabloları çektik düzenlemeleri yaptık.
Mobilya montajına geçiyoruz artık yeni tavan döşemesi ve taban döşemesi aldık. Perde kumaşlarımızı aldık. onları da paylaşacağım yine sizlerle, çalışırken bir foto koyayım
20170527_155657 by Erel Hükerek, on Flickr
20170527_155650 by Erel Hükerek, on Flickr
Konu -ER- tarafından (31-05-2017 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.
Müthiş ötesi bir konu. İnsanı kendine bağlıyor. Proje harika darısı başımıza inşallah.
Yusuf K.
EPPassion
var mı gelişme? her mecradan takipteyim.
Şuan içerisini toparlıyoruz, ama biraz zorlanıyoruz benim kekoluğum yüzünden. Ben sökerken bütün vidaları tek bi kutuya attım kısa sürede geri toplasaydık hatırlardım da biraz kafa karışıyor.
Birde kestiğimiz parçaları anımsamakta zorlanıyorum eskileri ile kıslayıp sırasına göre yerleştirmeye çalışıyoruz bu hafta içinde yeni fotoğraflar video gelir diye düşünüyorum
Öncelikle hayırlı olsun.Konuyu takipteyim.Son hali çok iyi olucak
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
güzel proje, ilgiyle takipteyim.
t3 lerde en fazla ses motordan gelir. umarım motor bölümünün etrafını da izole etmişsinizdir.
kolay gelsin.
@G60
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)