Canlı görünümün kat kat daha iyidir buna eminim.
Canlı görünümün kat kat daha iyidir buna eminim.
içini yenilemeye başlıyorum, kapı içlerini söktüm, hazır sökmüşken araca uzaktan kumandalı merkezi kilit takayım dedim...kara cuma ayağına ucuza bir kit aldım ama elektrik konusunda oto elektriğe giriş 101 seviyesindeyim o nedenle uzun süre dersime çalışıp işe koyuldum, öncelikle sistemi dışarıda kurup çalıştırdım, çalıştığından emin olduktan sonra da bütün kabloları bantla yazarak işaretledim...
hemen söyleyeyim kutudan çıkan şema hiçbir işe yaramıyorum resmen kendim buldum kabloları...
dışarıdaki montaj bitti:
sıra geldi arabaya montajına, kapı içlerini söküp motorları monte ettim önce...
sonra da kabloları içeri çektim...
beyne bağlayıp montajı bitirdim...
geriye flaşörlere bagaja ve camlara bağlamak kaldı ama zamanım yetmedi...
Kolay gelsin Bülent, yetenekli ve çalışkan adamsın, saygılar...
sağolasın Uğur hocam, yıllardır proje adamıyız bilirsin, bu arabanın benim için en güzel tarafı, el yapımı olması yani bir şekilde üretime sadık kalırken doğaçlama yapmışlar bunu söktüğüm çoğu yerde görüyoruz yani benim söktüğüm yeri robot sıkmamış, bu sisteme benim de bir şeyler ilave etmem ya da iyileştirmem zevkli oluyor...
Bülent abi hazır içine girmişken, ahşaplara da işlem yapacak mısın? Hafif bir zımpara kat kat renksiz gomalak cila ile çok iyi olur gibi.
Kolay gelsin abi, bütün trimlere gireceksen bu kış boş durmayacaksın belli. Ucundan tutacağım bir şey olursa söylemen yeterli.
Abi ne ara gittin de bunları yaptın. Daha 2 gün önce pilav yiyorduk![]()
https://www.facebook.com/kaan.kilickaya.9
https://www.instagram.com/kaanklcky/?hl=tr
bugün otomatik bagaj açma ve de aç-kapa sinyallerini etkinleştirdim, bagaj çıkışı (-) miş onu (+) e çevirmek için röle koymak zorunda kaldım, kendi bildiğimden değil internetten araştırdım olayı
bu arada bu tesisatı yapan muhendise baya bir sövdüm, kablo takibi yapamadım resmen fişlerden sonra renkleri değiştirmişler çoğu kez sonra tekrar eskiye dönmüş vs, sanırım kablo bittikçe başka renk takviye yapmışlarbu sebeple hem bagaj hem de sinyalleri orta konsol düğmelerinden çektim...
baya dağıldı ama işimi bitirince geri topladım
bir tek camaları bağlamamış oldum onda da araya anırım modül gerekiyor, çok elzem değil benim için cam olayı ama yine de bakacağım kolay birşeyse onu da aktifleştiririm... bu da son video:
Eline emeğine sağlık abi.
"Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim."
Mustafa Kemal ATATÜRK
106 GTİ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)