Teşekkürler yinele:)
Printable View
Pm attm ;) hayirlisi olsun..
Kesinlikle A.Y.N. ,den şaşmayın sorgulama konusu geçmişken burdan yazmakta fayda var işçilik esnaflık kusursuzdur
Aynen AYN oto çok iyidir. Yusuf usta
Reklam yapmıyorum Yusuf usta adam gibi adamdır. Esnafff hemde fazlasıyla :)
ayn ıyıdır :D
Ayn otoya gitmedim hic... Ama miniauto hic tavsiye etmem
Mini Cooper Cooper S 2002 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 92573070
biri şu arabaya benim için baksın ve olur versin beyler :D almassam delircem.
araba 2 kere yok olmuş komple yani :D vay arkadaş tam istediğim renk ve özellikler var araçta.
Bende etmiyorum :)
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır..??
Mini Cooper Cooper S 2003 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92572294
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 88034728
bu aracı bilen varmı..?
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 33.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 95005964
tampon kaput arası çizgisi gözüme dokundu ama var mıdır bilen?
arac pert kayıtlı bundan 1.5 sene once cooper arastırırkende bakıyordum ozamanlar 29000 tl ıdı galerıden galerıye surunuyor
Eski EG plaka araç pert kayıtlıdır
Ucuz cooperlardan uzak durunuz 40 lira isteyen 39 lira isteyen bosa istemiyor demekki ya Pert yada problemli cooperlar ucuz oluyo. Mesela dün bizim semtte tanıdık bı Cooper gordum adam teche falan üye degil almış cooperi :) hava atiyo :):) daha yeni motor kırmış araba bilmiş bilmiş laflar boyasiz diye kasiniyo da kasiniyo neyse dedim bozmaya gerek yok kendini avutsun
2003 fume beyaz mercek far digital klima 1 parca boyali cooper s var tertemiz isteyen ilgilenen pm yoluyla ulasabilir aracin satilik ilani yok nette
Mini Cooper Cooper S 2006 Model 36.750 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 94941859
aracı tanımıyorum ama incelemeye alın derim