Printable View
Alıntı: 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar selam İlandaki gibi dodik, tampon ekleri buzdolabı gibi bembeyaz üretildi mi countryman, bilen var mı ? Just a moment... üretilmedi. Satıcı öyle mi söyledi? Muhtemelen önceden kimden aldı ise ' abi bu orjinal fabrikasyon böyle' demişlerdir, o da inanmıştır.
Alıntı: Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı üretilmedi. Satıcı öyle mi söyledi? Muhtemelen önceden kimden aldı ise ' abi bu orjinal fabrikasyon böyle' demişlerdir, o da inanmıştır. Bende hiç görmedim. Bugünlerde çok araştırdım. 2011-2012 countryman S all4 alacaktım. ( Daha önce 2012 kullandım ) Ancak biraz erteledim. Acaba benim bilmediğim bir versiyon mu diye sormak istedim :) buzdolabı edition
Alıntı: 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Bende hiç görmedim. Bugünlerde çok araştırdım. 2011-2012 countryman S all4 alacaktım. ( Daha önce 2012 kullandım ) Ancak biraz erteledim. Acaba benim bilmediğim bir versiyon mu diye sormak istedim :) buzdolabı edition Genelde şöyle oluyor, dodikte çizik darbe vs olduğu zaman, yenisini almak yerine gövde rengine boyuyorlar :) Boyasız siyah olmadığı sürece bir esprisi kalmıyor bence