207_TR Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar selam İlandaki gibi dodik, tampon ekleri buzdolabı gibi bembeyaz üretildi mi countryman, bilen var mı ? Just a moment... üretilmedi. Satıcı öyle mi söyledi? Muhtemelen önceden kimden aldı ise ' abi bu orjinal fabrikasyon böyle' demişlerdir, o da inanmıştır.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı üretilmedi. Satıcı öyle mi söyledi? Muhtemelen önceden kimden aldı ise ' abi bu orjinal fabrikasyon böyle' demişlerdir, o da inanmıştır. Bende hiç görmedim. Bugünlerde çok araştırdım. 2011-2012 countryman S all4 alacaktım. ( Daha önce 2012 kullandım ) Ancak biraz erteledim. Acaba benim bilmediğim bir versiyon mu diye sormak istedim buzdolabı edition
207_TR Nickli Üyeden Alıntı Bende hiç görmedim. Bugünlerde çok araştırdım. 2011-2012 countryman S all4 alacaktım. ( Daha önce 2012 kullandım ) Ancak biraz erteledim. Acaba benim bilmediğim bir versiyon mu diye sormak istedim buzdolabı edition Genelde şöyle oluyor, dodikte çizik darbe vs olduğu zaman, yenisini almak yerine gövde rengine boyuyorlar Boyasız siyah olmadığı sürece bir esprisi kalmıyor bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları