Bildik ettik yerde yokki mini konusunda, gelsek bayram vs diye kapali bile olabilir heryer :(
Denk gelirse yine konusalim, kisa sürede gelebilecek gibi gözükmuyorum ne yazikki
Printable View
Bildik ettik yerde yokki mini konusunda, gelsek bayram vs diye kapali bile olabilir heryer :(
Denk gelirse yine konusalim, kisa sürede gelebilecek gibi gözükmuyorum ne yazikki
Kaporta kondisyonu iyi gibi ona katiliyorum, öncesinden bilgisi olan eden var midir onu merak etmekteyim...sabihi arkadas geceleri gezmeyi de seviyoum sanirim :)) Çok tesekkürler,
Bu arada Borusan da calısan vs tanıdık var mıdır? oradan da bi sorgu ihtimalini zorlamaktayım...
Bulana kadar devam :)
Bu araci bilen var midir? Biraz killandim, 01.10.2013 tescil tarihi, alip 20 gün sonra satma nedenini merak ediyorum?!
Connecting site...
Kontrol ettim, 2009'da 39bin hasar kaydi var...bulamadik bi mini
Yüzdük yüzdük kuyruğunu geldik diyebilirim :) İlandaki araç 2009 modelli ve şuan 92bin km'de. Şu an 3.sahibinden olup, 2010 yılında önden ufak bir kaza sonucu tampon, far değişmiştir...Ayrıca aynı kazada çamurluk komple, kaputta ise ufak bir lokal boyası vardır. Toplam hasar bedeli 5,950.-TL'dir...Değişen kaporta parçası olmaması sevindirici geliyor kendi düşüncem...
Geçen ay ise, Miniauto da 100bin bakımları yapılmış, yağ eksiltme sorunu ile conta, sübap, buji vb ekipmanlar değiştirilmiştir. Toplam maliyeti 3.000.-TL bulmuştur. 27bin km kadar hep Borusan'a giden araç, bu km den sonra ne kasko ne de Borusan'a gelmiştir. Miniauto gibi bilgili servislere uğradığınu düşünmekteyim.
Aldığım bu bilgiler ile ve 1-2 aydır mini aramam nedeni ile şu yorumu yapıyorum, 2009 olup 3.sahibinden olan bir mini ben daha bulamadım.. Ayrıca 5bin lira gibi bir hasar kaydı da çok gelmemekte bana...Ama son 100bin bakımı değişenler yağ eksiltme vs işi birazcık kafamı kurcalıyor.Gerekli bakımlar oldu bir masrafı yok ama yine de alırken bize gelin bakalım denildi Miniauto'dan..2010 sıfır hata 50bin de dize megane coupe mi verip bu aracı alsam mı o yorumu da sizlere bırakıyorum....
İlgili araç: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9096421/detay/
Düzgün araç bulabilsem 60lara çıkabilirim...Değişeni olmayan, ufak tefek boyalı olmasını dert etmem...Eski kasa motor ve kullanım açısından artıları var biliyorum ama hız/sürat arayışım yok..Yakışıklı olsun, basmayalım ama basınca da gitsin yeterli.
Pan plakalı var mesela 65 diyor, ok çıkabilirim ama oda takasa yanaşmıyor :(
Esim iocin dusunuyorum r56 olucak 2007 ve 2008 lerde sikinti var diye 2009 lara bakiyorum.
Bu arac gozume carpti degisen yok bir parca boyali deniliyor tramer 5000. Bilen eden yada dusuncesi olan varmi acaba... http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41421600/detay
Connecting site...
bu aracı bılen varmıdır..
Connecting site...
Kazasız , boyasız diyor fakat uzun zamandır ilanda..Bilen eden varmıdır?
mını cooper arıyosanız 2003 model kartalda arkadsımda var suanda ılanda 50 bınde boya hıcbıyerınde yok araba kartalda sahıbınde ıalnda suan