çok çok büyük kazasý yoksa
fiyat uygun alýnýp para harcanabilir , sadece body kit günümüz þartlarýnda 10.000tl
Printable View
_EA MOTORS_2012 62BÝNKM MÝNÝCOOPER S ELEKTRKLÝ TENTE R59 BOYASIZ
Ýlan No: 610954283
Sorry, you have been blocked
Aracýn fiyatý ederinin çok mu üzerinde? Piyasa karman çorman olduðu için deðerini tahmin edemiyorum. Alýnýr mý bu paralara?
Ici disi donanimi gayet iyi geldi bana. Ne dersiniz ?
Model yili 2012 - 2013 , mumkun oldugunca az kilometre de , beyaz renk ve visual Bost olmasi benim ilgimi cekmeye yetiyor. Otm , manuel , harman kardon , koltuk isitma , bir kac parcasi boyanmis vs pek onemli degil.
Daha guzel arabalar var ama ya siyah yada fume.
Jcw r60 olurmu? Yoksa sadece r56 mý arýyorsunuz ? Çok takýntý yoksa araba bulmak daha koly aslýnda
Whitesilver cok guzel bir renk, gri aslýnda. Beyazý biraz kirli beyaz, kreme kacýyor sahsen ben cok begenmiyorum. JCW 2012'nin yarýsýndan sonrakiler, yani n18 motorlu olanlarýn neredeyse hepsi otomatik vites. 1-2 adet manuel gelen var. Body kit kesinlikle olmalý tercihler arasýnda, onun dýsýnda harman kardon tavsiye ederim. Benim JCW'de harman yok, ses gercekten cok kalitesiz. Sonradan da cozulebilir tabi ki ses isi.
Sorry, you have been blocked arac hakkinda bilgisi olan var mi ?
Renkten ötürü beðendim + kazasý yok görünüyor acýklamada yazan. Fiyat olarak 60a bitse alýnýr diye düþünüyorum, ne dersiniz?
ben de r56 2008 S'lere bakýyorum güzel araç ama detaylar telefonda demiþ 60a býrakýr mý bilmem. 60 ile 82binTL arasý benim baktýklarým ama fiyatlar, baþlýklar( hatasýz, kusursuz) , özel plaka(saçma sapan plakalar) ve donaným fakiri araçlara full yazanlar yüzünden sadece bakýyorum.
Bu arac hakkinda bilgisi olan varmi?
Ankara plakali satan kisi al satci galiba.
Yazilim hangi firma yapti diyorum borusanda yapildi diyor.
Lastikleri kislik lastikle vericekmis.
1.5 senedir kullaniyorum dedi anlamadim birsey
2013 MÝNÝ COOPER S 1.6 225 BG HARMAN KARDON EN FULL PAKET
Ýlan No: 623445226
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / 2013 MİNİ COOPER S 1.6 225 BG HARMAN KARDON EN FULL PAKET sahibinden.comda - 623445226
2013 harman kardonlu koltuk isitmali ekranli temjz cooper s varsa anlasirsak hemen notere gideriz. Varsa cevresinde olan beklerim
Arkadaþýmýn eski aracý. Kendisi satalý 1,5-2 sene olmuþtur bu süre zarfýnda sürekli Bakýrköy'de görüyodum. Adamýn dediði doðru yani. Hasar kaydý arkadaþýmdayken olmuþtu. Sað ön far deðiþmiþti ve tampon boyanmýþtý yanlýþ hatýrlamýyosam. Yazýlýmda Ankara'da yapýlmýþtý ama Borusan mý deðilim mi emin deðilim. Ve normalde orjinalden ayna kapaklarý vs. yeþildi deðiþik bi kombinasyon vardý araçta.
Egzoz sesi yüzünden kendi arabamý satýp uzun bi süre Cooper aradýðým araçtýr kendisi :)
Mini Coopercý arkadaþlar. Ýlan açamadým tech'e henüz ama þu ilandaki aracý düþünen olur mu arayan varmýdýr bilmem pazarlýk yaparýz. Borusan Kayýtlý tüm iþlemlerin dökümaný mevcut.
0531 227 1067
Mini / Cooper Clubman / 1.6 S / Sahibinden Borusan Bakımlı 2008 Clubman S sahibinden.comda - 624338283
Arkadaþlar araçla ilgili bilgisi olan var mý?
MÝNÝ COOPER S R56 JOHN COOPER WORKS
Ýlan No
622148767
Plaka versem yetkili servis içinden hasar ve yapýlaný sorgulayabilecek bir arkadaþ var mý aramýzda?
Ýlanlarda aylardýr ayný araçlar þu iki araç hakkýnda ne düþünüyorsunuz? 2007-2008 R56larýn fiyatlarý sanki deðerlerinden 8-10 fazla yazýlmýþ gibi geliyor bana.
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / MİNİ COOPER S R56 JOHN COOPER WORKS sahibinden.comda - 622148767
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / TEMİZ COOPER S R56 sahibinden.comda - 605104244
Bunlarýn Dizelleri nasýl arkadaþlar bilenler bir bakabilir mi ?
Mini / Cooper / 1.6 D / ACİL 2013 BOYASIZ HATASIZ DİZEL COOPER CAM TAVAN sahibinden.comda - 622701040
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / TEMİZ COOPER S R56 sahibinden.comda - 605104244
Bu kmde s alýnýr mý? Sizce bu aracýn aþaðý yukarý deðeri nedir? 60a kadar verdim vermedi fakat kararsýz kaldým
elden ele dolaþýp kasaplarýn eline duþmediyse , aracý bilen kiþiler bakýmýný yapýp idareten iþ yapýlmadýysa km çokta sorun deðil
bu zamana kadar kurum temizliði ve kronik çýkabilicek sorunlarýn yapýlmadýðýný varsayarak yaklaþýrsak
aldýktan sonra ust kapak açýlýr kurum temizliði yapýlýr, subablar vs kontrol edilir, zincir deðiþimi yapýlýr, termostat tevizyonlu ile deðiþtirilir
belki bonus bobin eksra çýkabilir sonrasýndada misler gibi gazlanýr :)
bunlarý düþünerek pazarlýk edilip alýnýr
Ýki yýldýr ayný sahibindeymiþ iþin ilginç tarafý bu paralara ilanlar arasýnda baska cooper s yok. Dizel manuel alýp S görünüm yapsam diye düþündüm o daha pahalýya geliyor. Aylýk 1.5-2k yol yapýyorum þuan dizel araca biniyorum ort aylýk 800-900 tl mazot ödüyorum. Aracým satýldýðýnda bir mini alacaðým ama S lerin yakýtlarý korkutuyor acýkcasý biraz benim 800-900 olcak 1.500tl benzin fakat dizel mini alýp 17 jant +mercek xenon+chip yazýlým egzos ile S çevirmek mantýklý mý acaba? Yoksa temiz bir S almak daha mý mantýklý? Sonuçta S ve dizeldeki süspansiyonlar ayný deðil ikisinin yol tutuþlarý farklý diye düþünüyorum ayný mý yoksa?
1 seneden fazla oldu ben cooper s alalı hergün işe gidip geliyorum. İş ev arası git gel yaklasık 15 km falan ayda gezmeyle beraber 500 km yapıyorum 1 liraya yakın bir benzin alıyorum. İş ev arası uzaksa bence dizele devam edin. Şöyle bir durumda var 84 binde aldım ben aracımı şuan 90kusur binde bakımı saymazsak değiştirdigim parcalar , Termostat, buji ,bobin ,yüksek basınc pompası ,üst kapak contası. Mini alacaksanız araç dışında bi 5 lira yanında bulundurmakta fayda var.
Termostat olayý bütün R56larda mý yoksa 170-175 hp olanlarda mý kronik sorun? 184lüklerde ve dizel olanlarda hiç duymamýþtým çünkü eðer öyleyse dizel yada 70-75e 184lük olanlardan arayacaðým.