Arenin yazdigi a katiliyorum cooper s alicaksin gazlmak istiyorsan manuel tabikide hizli arabada manuelin zevkini hicbir otomatik dsg olsn smg olsn fark etmez hizli araba manuel zevkli zatn piyasada tum hizlilara bak hepsi manuel 3den 2 ye atmak varken otomatigin lafimi olur bu isler tamamiyle zevk isi bn sahsen kucuk ekonomik arac yada bmw 3 kasa 5 kasa olmadikca otomatik arac dusnmem bide bu yani var araci yuklucekan otomatik sanziman sorun cikarcak brsy olursa masraf nerdyse 2 kati cikar manuele gore
Daha evvel yuklenen bir arac var Otomatik, COP01 plaka. Dr tarafindan yuklendi. Dynoda 239 aldik.
Meth Cooler Yoktu..
Guzelde gidiyordu, ama keyifsiz. Eski sahibi Gurkan, kardesim sayilir. O da soyluyordu, akulu araba gibi gaza basiyorum diye
Devir bandi ve sanziman hizindan oturu bana gore harcanan emegin karsiligini az veriyor. Manuel bu anlamda bicilmis kaftan. O yuzden ne yapmak istediginiz onemli. Egleneyim, hissiyat yasayim diyorsaniz, 53 56 farketmez kesin manuel alin.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Ya arkadaşlarBen mi çok seçiciyim yoksa lüzümsuzca mı arıyorum?
Bi-xenon, manuel, tavan, katlanır ayna, ışık paketi, beyaz jant olmayacak, olursa bir de works body tamamdır benim olayım
Bu özelliklerde olan araç varsa bildiğiniz ettiğiniz bi pm atıverin Allah rızası içün![]()
Works body sonradan yapabilirsn,temiz arac sonradan olmaz ama.bu yuzden temiz al,sonra cok ugrasma sanayilerde..
aracı ilerde satacaksan mutlaka cam tavan olsun...ayrıca mini ye keyif katıyor..sonrasında bixenon,yarı deri koltuk...ve kesinlikle manuel...
![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
tam dolu yazmıs merceklı far yok tam derı deıl yarı derı koltuk bıle yok adananın dolu anlayısı farklı herhldebıde adanaya tr nın bı ucu pıyasasından uygun olucak temız olucakkı deysın sıtede mutlaka gecmısını bıle cıkıcaktr orcunn bılebılır hatta saolsun herkese yardımcı oluyr
beyler yerı burasıdr dıe dusunuyorum yanlısım varsa affola bırkac kısıden telefnda 1 kısıde sıteden soledı xxx kısının bırı kendı arkadasının arabası satılsın dıe benım aracımı soranlara cok hasar kaydı var 25 30 000 tl hasar kaydı cıkıyr dıomus ılandada yazmıstım toplamda 500 300 tl olmk uzere toplamda 800 tl hasar cıkıyr oda boyodan kaynaklı plakada acık sası noda verebılırım . bu arkadası tanıyan eden varsa bana ozelden ulasırsa cok sevınırım
200098600 arac hakkinda bilgi sahibi olan var mi? 35 css 17 plakasi, satici arka kisimdan bi hasari oldugunu 13 bin tl kaydi ciktigini soyledi. Alinir mi sizce
bıri bana manual cooper onerırmı bınmek ıcın gazlamak degıl one olur bana yeter basıcam okadrönerısı olan yokmu ılan alınabılecek
www.honda-tech.com