Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / 2011 MINI Cooper S - 75.000 - OTOMATİK - KAZASIZ - EXTRALI sahibinden.comda - 784227770
bu aracın ederi nedir arkadaslar ekran yok hk yok temiz duruyor birkaç ıvır zıvırda masrafı varmış sahibiyle görüstüm termostatı yakın zamanda degisebilirmis vs pazarlıkla hangi fiyata kadar alınır 2011 araca yüksek geldi fiyat
Öncelikle temizliği hakkında bir fikrim yok, sadece ekstralarına bakarsak bence tek ekstrası jantlar. 10 bin liralık ışık takmış adam arabaya, yay ve dp zaten miniciler arasında sürekli dönen şeyler. HK, ekran, ısıtma gibi konfor özellikleri daha çok değer katıyor bence. Ayrıca egzozu orjinal değil, ya uçları değişik ya da başka bir susturucu var.
hepsi ekstra maliyetyoksa hk. visual boost vs olsa tabi değer katar
ama rakamda yükselir
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / -CCS GARAGE- Mini Cooper S 2013, LCİ, Ekran, Harman K., 73K KM. sahibinden.comda - 785966891
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
öncelikle hepinize merhabalar. ben bir araç almaya niyetliyim 40-45 bin tl kadar da nakitim var. mini cooper araçlara karşıda bir zaafım..
biraz kurcaladım sizlerin buralarda yazdıklarınızı okudum biraz korktum açıkçası. fakat bir araç buldum beni bilgilendirme şansınız olursa şahsım adına çok sevinirim.
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / Fırsat Aracı Fiyat Bu Hafta İcin Gecerlidr Pazarlık icin Aramayn sahibinden.comda - 787387290
bu ilandaki araç için düşünceleriniz neler ?
alacağım ilk aracım olacak , çok mu problem yaşarım acaba ? yaşayacağım problem neylerle ilgili neler olabilir beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. bilmediğim bir araç ve dediğim gibi ilk alacağım araç olacağı için korkuyorum..
şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Çizgileri fena durmuyor aslında, yazılana bakılırsa tüm gerekli işlemler yapılmış gibi ama bu yine de çok güvenebileceğiniz anlamına gelmez, üzme potansiyeli çok yüksek bi araç 2002 model Cooper S. Bu kasa alacak olsam 2005-2006'dan aşağıya almam o da manuel ve cam tavanlı olurdu. Bakım kaydı şartHasara çok takılmam beli bükülmediği sürece
Mini / John Cooper / 1.6 / Works Countryman / 2015 Countryman 1.6 ALL4 John Cooper Works Otomatik sahibinden.comda - 660190711
Konusu burası değil biliyorum ancak araç hakkında bilgisi olan var mıdır
arkadaşlar özellikle 2010-2013 n18 motorlu cooper s clubman arıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)