Aynen olabılır
arabayı ben ınceledım kulesı vs hıc bır sıkıntı gozukmuyor
motor ıcıde kırmızı ayrıca renk etıketlerı fln hıc sokulmemıs orjınal :)
Printable View
gateway
Merhaba arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı ?
M3 değil ama düz E46 konusu göremedim.
Sorry, you have been blocked
Bu araç hakkında bilgisi olan va mı?
tesisat 30 bin falan ediyor olmalı.
Youtube'da gezerken denk geldi ü.t. bir kırmızı kaplama manuel m3 almış yapım videosu vs. diye paylaşmış. İç rengi vs. uyuyor bu meşhur azrailin makam aracı pertlerin kralı m3 değil mi? Link bırakmıyorum reklam vs. gibi olmasın diye
Aynen ben de bunu yazmaya girdim. Bu Ünal turan namazında niyazında, çok mert, yalan konuşmaz cok delikanlı adam degilmiydi video lar cekilmiyor muydu hakkinda? Adam tek videoda yalan söyleme rekoru kirdi kaplama diyor sokecez falan diyor bide, tavanda hic boya yokmuş. Eee simdi bu adam bu arabayi sattiginda o para boğazından gececek mi?
Arkadaşlar e46 lar için sorgulama kısmı bulamadım bu da yavru m3 sayılacağı için buraya sormak istedim. Uzun süredir takip ediyorum ama fiyat biraz yüksek geliyor. Birde galeri olduğu için pek yaklaşmak istemiyorum.
BMW / 3 Serisi / 330Ci / 2002 330 CI otomatik orjinal E 46 sahibinden.comda - 607550751
Merhaba Arkadaşlar. Pist için düşünüyorum, geçmişi ve 42bin ağır hasar kaydı konusunda detay bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ; sahibinden.com Hata Sayfası
Hasar kaydı dert degıl,eger yenı motor ıcın butcenız varsa alın derim, ***** motor ellenmeden sc takıldı. 4 farklı sahıbı oldu...
Alanlar da ekonomık kullanmadı.
bu hali ile 2.21.9 yaptıysa yapılan emeğe ayıp olmuş..
araba favori ilanlarım arasında ama fiyat performans mantıklı değil.. yine favorilerimde olan bir S5 ilanı var.. o da pert kayıtlı,fiyat 100.000TL...kağıt gibi buruşmamışsa bi expertiz yaptırılıp alınabilir..pist için biraz ağır ve büyük kasa..hp olarakta çok oynamaya müsait bir motor değil..ama gayet keyifli olacaktır..
sahibinden.com Hata Sayfası
34E0040 CSL 2:19 dönmüştü.Bu aracın daha gideri var gibi ama kullanıcıda bitiyor iş biraz :)
Zamanı yapan da Jason ıdı ancak arabada henuz motor ve baound rebaound ayarları yoktu.
Emek cok fazla var bu aracta,2 sene surdu neredeyse.
Ama alıcak kısı motor parası cebıne koymus olsun.
2:21 çokta kötü bi performans sayılmaz bence ki arabanın çok daha iyi potansiyeli var, ki o arabayı kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu, tercih meselesi tabiki ama M3 pistte veya yolda S5 ten daha keyiflidir bana göre tabi bu kıyaslamayı fiyattan bağımsız olarak söylüyorum..
529 T.M.Taşkın Audi S5 02:30.554 29.09.2018 Kuru 21c Istanbul park
393 S.Erel Bmw M3 (e46) 02:26.211 26.10.2013 Kuru 14C °C
424 S.Erel Bmw M3 (e46) 02:27.347 27.10.2013 Kuru 16C °C
454 K.Yıldız Bmw M3 (e46) 02:28.113 26.11.2016 Kuru 15C °C
586 S.Erel Bmw M3 (e46) 02:32.329 06.10.2013 Islak / Kuru 11C °C
609 S.Erel Bmw M3 (e46) 02:33.010 01.09.2013 Kuru 27C °C
649 S.Erel Bmw M3 (e46) 02:33.959 31.08.2013 Kuru 27C °C
Muadillerine göre uygun olmasının sebebi kendini daha yerinden kaldıramaması (düzde değil)
https://i.hizliresim.com/pbalJN.jpg
:))
Muadili belli zaten aracın
100bin tl ye S5 almak hayalden öte bişey değildir..araçta epey hasar kaydı olduğu için o fiyat..sağlam düzgününe 80 lira fazla para istiyorlar...bence güzel pist lastiği ile bile 4 çeker öküz gibi torku olan arabada 5 saniye geri gelebilir..ben verdiğim paranın karşılığında ne aldığıma bakarım..pert kaydı olan aracın expertizini güzelce yaptırıp kafama yattıktan sonra alırım..spor bir arabayı emsalinden 80 lira ucuza alırsam satmam gerektiği zamanda emsalinden 90 lira ucuza satarım 10 lirayı bindiğime sayarım..
S5 mi M3 mü..tabiki M3.. ama turşu m3 lerin bile 150bin lira olduğu piyasada n54 motorlu bişey almak hem oynamak açısından hemde yaklaşık 7-10 yaş genç araba almak açısından daha mantıklı gibi..ilandaki m3 SC ve diğer extraları ile ciddi tahrik edici ama fiyat o seviyelere çıkınca başka bir lige geçebiliyosun..fiyat performans yakalandığı müddetçe tabiki Mpower..ama yakalanmıyoki meret..
Genel itibari ile konuşuyorum(proje araçları hariç,proje araçları zaten full race gazlamak için hazırlanıyor kasa düzgün olduktan veya toplandıktan sonra devam).Bu türevdeki araçlarda tramer varsa satılabilmesi için etken olabilecek şeyler olması lazım ki araba alıcıya cazip gelsin.X araçta tramer yok ama malzemede yok.Y araçta tramer var ama düzgün yapılmış malzemede var fiyatta daha makul oradan alıcının kanalına giriyor araç.
Bu gibi şeylerde en büyük kumar malzeme olup gitmeyen veya parçaların + larını vermeyen araçlardır. :)
merhaba, ilandaki M3 hakkında bilgisi olan varmıdır ??
BMW / M Serisi / M3 / -ZEN AUTO-2003 BMW E46 ///M3 CHAMPAGNE QUARTZ METALLİC TR'DE TEK sahibinden.comda - 689154291
İmola red renkten dönen smg şanzımanlı araç olması lazım.Fenerbahçe'de canlı olarak görmüştüm.Renk seçimi cidden çok iyi. :)
Oluşmuş olan yaşanmışlıklara ulaşmak bir sms kadar yakın.
Geçmişiyle ilgili bir şey bilememekle beraber Cadde'de birkaç kez hareket halinde gördüm. Rengi itibariyle direk dikkat çekiyor zaten, ben ilk defa bu renk e46 gördüm.
Zamanında eldeki parayla s2000, 350z ve m3 alsak dövizi, altını 3'e katlamıştı.
Merhaba,
Linkteki arac icin bilgisi olan var mi?
sahibinden.com Hata Sayfası
merhabalar,
bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
BMW / M Serisi / M3 Coupe / 2002 BMW M3 Coupe- SMG, Harman Kardon,Degisensiz,Hatasiz- sahibinden.comda - 772702293
Aracın geçmişi hakkında bilgisi olan var mı
BMW / M Serisi / M3 / SON KALANLARDAN sahibinden.comda - 785937180
34 ROL 08 geçmişini bilen var mı arkadaşlar?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15854341/detay
Mayıs 2003 trafik çıkışlı, 2005 6.ayda 26bin tramer kaydı var.
güzel duruyor
merhaba.. bu iki aracın geçmişi hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa bilgi verebilir mi ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3227041/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0349441/detay/
İlk araç bu YouTube
2 adet e46 M3 alınabilir gibi duruyor ;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30592861/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...40141344/detay
Araçlar hakkında detaylı bilgisi olan var mı?