Satılabilir :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...-m3-beyaz.html
Printable View
Satılabilir :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...-m3-beyaz.html
E60 M5 videolarda güzel. 1 yıldır binen biri olarak söylüyorum bunu. E36'mın tırnağı etmez. Güçlü, konforlu, teknolojiye boğulmuş. fakat istediğimiz bu değil aslında..
ben arabamı çok seviyorum. her an satmaktan da vazgeçebilirim. öyle satayım hemen gitsin gibi bir derdim yok. teşekkür ederim ben de bu yorumun için.
M5 harika bir araç. Her bindiğimde aynı heyecanı hissediyorum. Fakat o E36 ve E46'da olan karakter yok bu arabada. M3'lerin tamamı dinamik araçlar. M5 lerin tamamı ise tam tersi konfor odaklı araçlar. ben günlük biniyorum, amacına hizmet ediyor ve bu yüzden de çok büyük keyif alıyorum. Sen M3 yerine koyarım diyerek alıyorsan eğer yanlışa düşme diye söyledim. Ne kadar kullandın bilemiyorum ama iyi düşün. Alabiliyorsan satmadan al bin sonra karar ver m3'den vazgeçip geçmeme konusuna.
Yeniden yaklaşımın için teşekkür ederim.
Aslında tam dediğin gibi ben M5 e binince o konforu ve gücü görünce vuruldum. Ben biraz konfor taraftarıyım, buna güçte eklenince ve 4 kapı oluşu bana cazip geliyor, bu arada bende günlük kullanıyorum, M3 günlük kullanıma gelecek bir araba değil. Sanırım M5 bana daha uygun bir araç.
Konfor, yakıt, bakım masrafları gibi şeyleri düşünürsen m3'e günlük binmek çok daha kolay. m5 çok üst segment bir araç m3'e göre konfor konusunda. Günlük binilir tabiki, olması gereken de o zaten. Bunu yapan adamlar bunu günlük binilsin, M moduna alınca da eğlenilsin diye yapmışlar. Ötesi yok bana göre bu aletin. Sadece V motor olmasından dolayı 2 motor gibi düşünebilirsin. Bakımları m3'ün 3 katı kadar tutar. Yakıt konusunda birşey demiyorum bu göreceli bi durum. Günlük binilebileceği kesin o konuda şüphen olmasın. Masrafları konusunda canını sıkmazsan, m5'den ötesi yok..
masraf derken sorun çıkartmasından bahsetmiyorum bu arada. periodik bakımlarından bahsediyorum. Bakımlarını hakkıyla yaparak 500,000 km de görürsün. Hurafelere inanma. Hayatında içine oturmamış çok insan var yorum yapan. Bimmers'da takip edersen 200-250 bin km lerde adamların araçları..
hayırlısı olsun hakkında.
CS paket M3'ün satıcısı, arabadan anlamıyor sanırım "420 HP " :icon13:
M3 arabasını bilmeyen satıcıdan araç alınır mı? bilemiyorum,
HIZ plaka olan siteden Seyfettin abinin, netten takip ettiğim kadarıyla kendisi MPower konusunda bilgili ve tecrübeli bir abi, yani bilinçli bir kullanıcı, araçla ilgili yorum yapmaya bile gerek yok, zaten belli nasıl olduğu :)
diğer 2003 olan araçta oldukça güzel gözüküyor, sadece fotolar çok kalitesiz :)
162717707 araç hakkında bilgisi olan var mı ? tesekkurler