Karşı binamda oturuyor sahibi istersen bakabilirim araca ama araç EX.
Printable View
Alıcı gözüyle bakmadım hiç ama fena durmuyordu akşama bakar dönerim.
abi tekrardan sağolasın benim için zahmetlere girdin :) si candır.... :D hazır yazmışken de sorayım bari nedir ne değildir bilen var mı?
merterde görmüştüm açıkçası ama teknik bilgim yok maalesef...
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 101138323
yukardakı 13.150 olan arac baya güzel, yeni motor yapıldı.
motor yaplmadan öncede gideri cok iyiyd,sımdı rodajda olması lazım.
sahibine sattıgı fiyatın cok ustunde maal oldu, kesınlıkle ıhtıyactan ve zararına satıyo bılgınız olsun.
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için...kısmetse yarın arabam satılıyor sonrasında si aramaya devam...varsa kuytu köşede ucuz falan değerlendirirm yani sıkıntı yok :D
Honda Civic 1.5 1992 Model 8.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101146054
araç si değil gerçi ama yinede bi tanıyan varmı diye sormak istedim..fiyatı çok düşük..büyük beklentilerim yok..ama bursadan samsuna gidip hüsran olmakta var.
telde görüştüm 8e bıraktı.pazartesi bekliyo beni...2 küsür motora harcamış..komple boyalıymış..boya sıkıntı değil yeterki macundan araba olmasın.
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94955395
Bu aracı sorgulayan oldumu hiç acaba? Gidip bakan varmı
2 numara iyiymiş
[QUOTE=nostra;6266983]Honda Civic 1.5 1992 Model 8.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101146054
yokmu tanıyan? ortalama 1 sene önce eskişehirden alınmış.. akşam 7de otobüse biniyorum.. sabaha kadar yol gidicem.. aşırı kötü çıkarda alamadan dönersem çok acıtır..
8 liralık araba tanısalar ne olur tanımasanlar ne olur. bu fiyata alınan arabanın en az 3 lira masrafı olur.
geçen sene bir araca gitmiştim..bu fiyattaydı..gittim baktım araç ölmüş..6buçuğa kadar düştü ama 5 dese alınmazdı..çünkü bence bazı araçlar bitmişse hakkaten bitmiştir. piyasasının 3 altında diye araca 3bin gömünce kendinede gelmeyebiliyo..seninki çok düz mantık oldu.