Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 133608076
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 133547729
acilll yardımm
Printable View
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 133547729 gidip bakan var mı aracın durumu nedir veya bilen..teşekkürler
bencede baktırmaya değer gibi görünüyor ancak iyi bi pazarlık yapılabilir
Malesef çok hurda si baktım ki artık atlayıp gidemiyorum hep dediklerinin bi fazlası oluyo o yüzden bilgiye ihtiyacım var ***** 5 saatlik yol :)
şehir dışından araç bakmaya gelmek sıkıntılı iş diye düşünürüm hep :) , bakan olupda yazarsanız iyi olur bende merak ettim , vaktim olsa gidip bakardım alma durumum yok gerçi merak işte :)
sağlık olsun hiç önemli değil :)
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 14.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 133547729
Bide klima olsaymış iyiymiş :)
adam baktı arayan soran çok şimdi ayak yapıyor satmıyorum falan diye :)
adam ilk ilana koydu ilk fazla arayan olmadı 13900 e çekti ilanı baktı çok arayan oldu kıymetini gördü aracın gene yükseltti aracın fiyatını baktı ilgi çok 16 yazmazsa şaşırmayın.
ne yapıyorsak kendı kendımıze yapıyoruz millet aramayı seviyor gidip bakıp almayı degil.
aynen öle , 13 500 a gitcek aracı 16 yazıp bekliyip duruyorlar biri atlasın diye sonra piyasa arttı geyiği başlıyor :)
ben ucuza vermişim arabayı arkadaş . . . ne paralar istiyorlar ya.
valla ben her yerınden kazalı hemde ciddi kazalı hb klima sanruf motor yag yakan ön arka alttakım komple bitik aracın 12300 e satıldıgını gördüm ya ben artık araçlarımda pazarlık bile yapmam.
anasını satayım biz kıllıgımıza titizliğimize bir dünya para harcarız en ufak vidasına kadar dikkat ederiz sonra satışa çıkardıgımızda araçlar yok orası söyle yok burası söyle su olsaymış iyimiş bu olsaymış yok jantını beğenmedim jant parası düş yok rengini begenmedim ben aracı boyatıcam boya parasını kırışalım falan hep bana denk geliyor amk yerınde başkalarına ne adamlar denk geliyor anlamadım gitti.
allah mecburi araç sattırmasın inanılmaz mezarcı dolu ben satarkende 1000 kişi arıyo 5kişi bakmaya zor geliyo ben bi alıcıyla bi konuştum tam 2 saat herşeyi anlattım akraba olduk artık ertesi gün aradım gelcen mi diye unutmuşum ben dedi :D zor iş zoorr ..
+500500 . sorun olmamasına rağmen tüm contaları değiştiren, sürekli bakımalrını yapan adamlarız. illa tecavüz edip mi satalım anlamış değilim. arabam ilanda 1 ay durdu 100 favori 5k ziyaret 10 kişi geldi baktı alayı ölücü. olan 50 lira benzinime oldu. acil sıkıştık, forget motor arabaya 16 lira yazdık yine *** atmaya calıstılar :)
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 127584698 Araç hakkında bilgisi olan varmı ?