ilanda arabanın bilgileri çıkmamaktadır
Printable View
Cepten paylasınca gozukmemıs asagıdaki ilan
Connecting site...
Arac gercekten cok guzel cogu si den toplu duruyor ama bu araba uskudardayken onden bi kazasinin ve kafanin degisik oldugunu hatirliyorum
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 144115259
baktmda net bişey göremedim arkadaşlar varmı net bilgisi olan
Connecting site...
Temiz, değişensiz Si Sedan (94ün en full'ü. Klima, Sunroof, Kol dayama vs.) arayan varsa kankimin aracına bi bakın derim, fiyat esnekligi yapılır
bi kaç sayfa araştırdım ama sorgulatan olmamış galiba aracın bilen duyan varmıdır ?
Connecting site...
arabam.com - 1993 model 206000 km
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Özellikle sanruf sonradan açılma gibi geldi ama temize benziyor?
teşeşkkür ederim demek istediğini anladım ama bu nasıl bi ticarettir extraları baya var herhalde bu sefer zarar ediyo ( : 14 teklif ettim kabul ederse gidip bakıcam bi sıkıntısı yoksa alırım tekrar teşekkürler
fume si yı satan ardsn arabalar genelde kotu oluyor. fume hakkında bılgım yok ama dökük arabaları süsleyı verıyor.
bu nasıl tıcaret dedıgıne gelırsek gecen ay ılanda olan kırmızı hb AE plakalı si wardı 14 lü rakamlara, ondan 1 ay önce 9bıne ilanı wardı zaten arabanın kı en fazla 7 bın etcek bı si dı :)
detaylı baktır derım.