BMW / M Serisi / M3 / 1995 AMERİKAN VERSİYON USA M3 286 HP COUPE KESİNLİKLE SORUNSUZ.. sahibinden.comda - 591484082
bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Printable View
BMW / M Serisi / M3 / 1995 AMERİKAN VERSİYON USA M3 286 HP COUPE KESİNLİKLE SORUNSUZ.. sahibinden.comda - 591484082
bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Eski YL plakalı usa m3 ise 240bglık model 286 değil.
1-2 sene öncesine kadar istanbul ümraniyedeki sahibi parça parça satmaya karar vermişti ilanlarını görüyorduk.
Ondan önce de Avcılar tarafında yine kötü durumda satılıktı. Ümraniyeden sonra tekrar avcılar tarafına geçti toparlandı biraz ama nedir ne değildir şu an canlı görmek gerek.
Benim gördüğüm ilanlarda sol ön teker çok fazla gerideydi. Şasede sıkıntı ya da işlem olabilir.
OZWorks / Umut Ozkardesler on Instagram: “Bmw E36 M3 Restorasyon işlemi devam ediyor. -Bmw E36 M3 Renovate project #umutozkardesler #ozworks #bmwvaders #bmw #bmwrestore…”
OZWorks / Umut Ozkardesler on Instagram: “E36 M3 taban halısı sokme işlemi.”
aracın iç videoları taban halının altından cıkan sudan sonra konusmaya gerek yok bence,ama diyorsanız ben saçlarımı beyazlatmak istiyorum tercih sizin tabi ki :)
Bunlara takılıyorsanuz e36 M3 alma durumunuz baya bir zor görünüyor sizin.
Bmw birde M grubu hiç iyi niyeti kabul etmiyor,altından kalkmak için çok çok harcamak gerek.Ki bazı araçlarıda görüyoruz emek verilsede olmuyor.
beyler 50 liraya m3 aliyorsunuz taban halisina falan takilmaya gerek yok. sonradan m3 yapilma degilse cok fazla pas yoksa her türlü alinir. ekspertize bile sokmam burda en bitikleri 13-14bin euro.
:) sorun taban halısı değil,kaç liralık malzeme anlatmak istediğim farklıydı ama neyse.dip fiyatta bi arac nasıl olması gerekiyorsa bu araç öyle
Yasin sen YL değil başka derken bundan bahsediyosan o araba değil bu.
OZ worksteki araba orj 286lık m3 izmirden geldi. Şu an ilandaki YL plakalı 240lık usa m3 kesin.
Şuna emin olabilirsiniz ilandaki araç Yasin'in linklerinde görünen araçtan daha kötü durumdaydı.
Yahu TechTurkey hadi şu işi çözün abi. Alacağım bakın ben bu aracı, sonra 8 takla atmış, uçan uçağı düşürmüş muamelesi yapmayın aldıktan sonra :D
tarkan sen hayırdır olum yaa dolarla doldurmaya kalksan dolmaz diyolar sen halamın falan diyon :D
Tarkan Bey lanet bir amerikan markası distribütörüsünüz farkındasınız değil mi?!?!? :P :D :D
Tarkan Bey lanet bir amerikan markası distribütörüsünüz farkındasınız değil mi?!?!? :P :D :D
Çomarlar dükkanı basmasın!!!