Aynen
SS Clio Rs te sizinle yürümedi :)
Printable View
eğer bi boy ise, 4sonu 2-3boy gerisinden geliyorum suanda avans kısık egzos ve filtre eksik şekilde, 5-6da nolur bilmiyorum çıkamadık
eğer bi boydan fazla ise, bu halimle ben clio rs'le yürüyorum demektir kocaman maşallah demek kalır :)
Yürütüyordu işte :)
Mesele orda
Nerde Okan gibi pilotlar :D
Öpüyorum Alicanım seni
ben kapağın rs'te 2boy verdiğine inanıyorum en az.
1 boy çok kötümser.
3boy alabilinir mi bence zorlar.
ama alicanın da tecrübeleri var selçuğunda tecrübeleri var. ama faydası oldugu kesin :)
evet kapağı işli olmayan rs aranıyor ben size farkı söyleyebilirim neyt şekilde o zaman:D
yazılım filtre egzos emme gaz kelebeği port polishli rs aranıyor denemelik. bu speclere + olarak kapak olan rs'in 4sonunda 2-3boy arkasında kalıyorum.
denemek isteyen?
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 89672630
Arkadaşlar bilgisi olan varmı araca talip olduk hayırlısı :)
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.252 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90711391
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
karşıya geçmiyorum burdan izmite nasıl geliyim yav :D
bendede ppr port polish,chip,filtre,egzos, piston var.
egzosumu değişip filtreye de el atıcam bakalım ne kadar ileri çıkıcam.
normalde sıkıştırma biraz daha düşük olsa avansı acabilicez daha fazla o zaman kapak işli rs'i geçmemde muhtemel ama egzantrik alırız diye sıkıştırmayı yüksek tuttuk egzantrik parasını boş beleş şeylere verdik malesef, beyinde yok biliyorsunuz chiple yürüyor araç bu speclerde :)
kanka aksama arıcam seni cıkarmıyız ?
İyi günler arkadaslar Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90711391 bilgisi olan varmı ?
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90947753
Bu araç hakkında sorgu yapılmış ama bir cevap gelmemiş. Ne durumdadır ?