Üzücü.Bile bile kazalı araç kazasız yazılıyorsa cidden ayıp.Okan fotoları koysun ben df ye 11 lira veririm helalinden
Printable View
Üzücü.Bile bile kazalı araç kazasız yazılıyorsa cidden ayıp.Okan fotoları koysun ben df ye 11 lira veririm helalinden
okandan kaçmıyor hiç bişi adam duayen olmuş renautlarda bence herkesten özür dilenmeli kazasız yazıldığı için
Df rseski 10rc plakali bagaj tavan haric boyali eskisehirden trabzona gelme boyali yerleride trqbzonda boyandi lekelerden dolayi tavanda gala beyaz noktalar wardir eskisehirde motor kirik iki sene yatti 4yillik eakisehir macerasi sonrada iki sene trabzonda kaldi kimde ne ARa wardi Bu RS biyayan ustanin telefonuda war... Megane RS blokluydu kapak gurcistandan Helen kapakla degisti bloguda trabzon fatih degistirdi
Lal plaka olan siyaha boyanmisti hatirladigim oda trqbzondaydi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90442216/detay
bu aracı bilen varm ı
Şu mesaj o ilan için yazılmıştı;
http://www.techturkey.com/forum/arac...ml#post7669791
valla kim aracı kaca alır kaca satar o alıcıyla satıcı arasında isterse biri cıkar 30 lira verir acıkcası beni cok ilgilendirmez
aracı yaklasık 5 sene once boradan silivride bp de calısan murat diye bir arkadas aldı. yol ustu oldugu için gelip gecerken ugrardık
yanlız arkadasta surekli bir memnuniyetsizlik bir pismanlık vardı. neden bole oldugunu sorunca ustunu kapatıyordu
kaportadan cok anlamam ozaman arac derli topluydu sadece dikkat ceken kapının 3te 2 sinden gerisi asırı mat aracın ön tarafı ise gayet yeni duruyordu
aradan 1 kac ay gecti ve arkadas aracı satısa koydu, niye satıyorsun bu aracı deyincede en sonunda dayanamyıp önümüze 3 sayfa servis cıktısı koydu
abi sen olsan gözden cıkarmamzmısın dedi. bahsetigim kagıtlar fotokopi veya elle yazılmıs kagıtlar degil bizzat servis printerından cıkmıs servis imzası tasıyan kagıtlar
gecmiş gun orda baya inceledik kagıtları ama 3 sayfa parca listesinden aklımda kalan kaputu jantı camurlukları iç sase parcaları kuleler falan gibi normalde degişmeyen ancak kaynakla sokulebilen bir suru parca vardı.
simdi diceksinizki sase degişirmi, herhangi bir reno programından bakın tüm sase parcaları ayrı satılıyor
bende sordum bu kadar masrafı kim neden yapmıs oda abi servis aracı kendine toplamıs boraya satmıs oda bana satarken servise gidince plakadan bisey cıkmadı saseden sorgulayınca bunları elime tutusturdular boranında orda haberi oldu yinede istiyosam belli bir rakam daha inebilecegini soylemiş
bende o an bir sekilde almıs bulundum dedi
zaten kısa bir sure sonra o arkadasta arabayı kar gutmeden elinden cıkardı
trabzona gittiginde arabanın ustune megane rs blogu içinde makyajlı kasa laguna pistonları varmıs, sanzımanı araya aparat yaparak takmıslar
o sekilde kullanılmadıgından fatihler blok falan almıs vs vs
onun oncesinde ise araba burgazda baya bir ugrasıldı aradada komple boyanmısmı tekrar kazamı yapmıs pek haberim yok bizde duyduk sadece
simdi finale gelicek olursak o usta sole dedi bu bole dediyi ben anlamam canlı olarak gordugum 3 sayfa parca listesi vardı
aracı o deonem alan modify34 nickli murattır, gecmiş gun sorarsanız soyler heralde hala takılıyosa
3rs war bakalim hangisi patlayacak Laguna motorlu megane RS motorlu olanmi dersin bekliyorum bende dfnln sahlbl fatlh furuncu buda numarasi 0534 209 83 57
df siyah falan olmadı karıştırıyor olabilirsin
eb-lal-hh-df plakaları bu şekilde gidiyor
ama en az 2-3 kere sağlam kazası var
sanayi köşelerine az atılmadı aylarca yattı
3-4 kere komple motor yapıldı şanzımanı patladı kırıldı 2-3 kere blok değiştirildi üstündeki blok bile ruhsata işli değildir büyük ihtimal
polis araştırsa change diye içeri alırlar aracın sahibini ama bizi bağlamaz
Ama kimse bana kalkıp burda yalan atıyosun boş yere karalıyorsun aracı diyemez
birde kalkıp kazasız değişensiz diye hala ilanda tutuluyor araç fiyatı beni bağlamaz 30-40 ta yazabilir
ben soran kişiye açıkladım vicdanı olan insanda aracın böyle olduğunu bile bile susmaz
aracın ahı gitmiş vahı kalmış boşa çırpınmayın kazasız belasız diye..
O ilana aracı süpermiş gibi kazasız belasız gibi tanıtan insandan araba değil iğne bile alınmaz açık ve net
o aracı o şekilde kazasız diye satıp vicdanı rahat olabilen bir insandan herşey beklenir
Okan toplantımı iptal ettim şirketten çıktım şase numarası sorgulatmak için servise gidicem, dediğin gibi değil ise yanlış araba ise benzettin de benim olduğu üstüne gidiyorsan sana dansöz kıyafeti giydirip cümle aleme rezil etmeyen kahpe evladidir. Dediğin doğru ise aracı aldığım kişiye iade ederim biter gider.
şase numarasını arama ben sana söyliyim Vf1cb0m0f23630614
2002 senesi 2. ay çıkışlı büyük ihtimal aynı sene içinde şase kule kaputlar çamurluklar amortisörler ön taraf komple değişik kısacası pertin perti
burdaki insanlarında hepsi iddiamı duydu 5 veriyorum aracına helalinden..
O servisten dönüncede burda bütün camiadan özür diliceksin o ilanı o şekilde açtığın için insanlarıda birdaha salak yerine koyma hadi eyw
kımse sana yalancı demez zaten doğru cıkarsa eskı sahibide yalnıs konusmus demektir. durum oyle oyle muratda geri iade eder herkez bildiğini yazar bana alıntı yaparak yazmıssın sana cewap yazayım merak edip fatihlede konustum yok dedi ama bakalım bu arada mechanıcde sensın dragerde ıkı baska kısı gibi yazma ok ...
Saka makada okan takildim sana ama o araba buysa muratida kandirmislar demektİr arabayi iade eder deĞİlse satar zaten konuyu uzatmayin bakalim bende iyice kafam karisti
Konu doĞru cikarsa aydinlaŞmisda oluruz sadece iki tarafada kizdigim su usluplari bozmus olmak arkadaslar konu tartismaya gİtmesİn bİlİnenler konusulur ...
abi olay kandırma falan değil biz burda gerçekleri konuşuyoruz adam kalkmış bize sanki ona inat yalan dolan arabayı karalıyormuş muamelesi yapıyor
Bugüne kadar aracı kimsemi sorgulamamış alan adam bunları görmüyormu ben olsam aracı geride almam bilmiyorsada noter sözleşmesini herşeyiyle bu aracı kabul ediyorum yazısının altına imzasını atmıcak
Hadi serviste gözükenler zaten bi ton işlem var bunun haricide araç bi çok kez kaza yaptı toplandı bunu herhangi bir kaporta ustasıda bakarsa çok rahat görür
bukadar olaylardan sonra o ilanı görünce insan susamıyor aracın sahibi ister murat ister ahmet mehmet olsun ben bunu söylemek zorundayım kimse sadece tramer kaydına takılmasın
ulan olm susma zaten sen bunu aÇiĞa cikardiysan murata İyİlİk yapmis olursun su anda araba sorgulamaya verdİm bugra guven altanda sorgulatacak bekliyorum bİz sadece uslup bozmayalim sende muratda bİzden ama aranizdaki husumetİ baska konularda laflara dokmeyin dedĞİn doĞruysa fatİhde dayisinin oĞluda muratda kandirilmis demektİr arabayi bilse murat yazmaz onu hatta almaz bekleyelim bakalim sakin olun bakim...
Çağrı sağolsun servise sorgulattı, okan kardeş haklı çıktı. Ben aracı söze güvenip baktırmadan aldım, arayıp aracı iade edicem. Eyvallah.
Guven altan raporu geldİ yazilanlarda doĞru ewet son nokta okani ndedİĞİ gİbİ arkadaslar okana teŞekkur edelim asaĞol kardeŞİm muratida ayiktirmis oldun sİyaha boyanan baska rs plkayi yaziyorum okan sana trabzonda boyayan ustada kotu boyadan boyatmis grİymİŞ yİne onuda sordum tavandaki lekelerde tamam fakat hasari doĞru muratda oĞrendİ en azindan basi belaya gİrmez İyİkİ yazmis oldun okan gordunuz kotuluk derken iyilik yaptin eskisehİrdenki plakasida 10 ile basliyormus orda motor kirik 2 sene yatmis yani bİlİnmeyen bİr cok seyde bİrleŞmİŞ oldu asil İyİ olan aydinlanmis olmamiz