aksam senı roka pastanesınde beklıyor olucam elımdekı fotograflı klasor ile :) değerlendırme için birde misafirin war :)
Printable View
aksam senı roka pastanesınde beklıyor olucam elımdekı fotograflı klasor ile :) değerlendırme için birde misafirin war :)
Serhat kardeşimdir te rs'i çok aradı isteyerek kar amacı gütmeden beğerek aldı ve uzun süre bindi keyfini aldı çoğu kişininde dediği gibi rs piyasasında parmakla gösterilcek bi araba te rs, o olmuş bu olmuş yan yatmış çamura batmış demek kolay, bakarsın baktırırsın beğenirsen alırsın beğenmessen uzarsın.
owwwwww yesSSSSSSS :) sana ozaman 1. cilt yazdıgım clio arşivini vericem :) karıyı eve getirdiginde :) 2. cilt i vericem o kazalı clio rs ler nasıl kazasızştırılıp piyasa yapılıp satılır ı uygulan arkadaşları gösterimce sana :) 3 hafli gibi duran rs leri 1 hafta sonra BONCUK yapanları gösterim :) benim sözüm söz :)
istanbul çuk guzeldir ema benena :)
Her iki tarafa da hayırlı olsun takas, herkes dilediği gibi kullanır inşallah araçlarını. Araç için bu saatten sonra yapılan bazı yorumlar gerçekten çok manidar. Bu tarih itibariyle parça değişen olmayan yok çiziği olmayan RS aramak, çok abartı beklenti içine sokmakla yalnızca araç alacak adamı üzer başka da bir sonuç çıkmaz.Piyasada aldığı aracın üzerine civata dahi koymadan üstüne 1-2 ay sonra fiyat yazıp satmaya çalışılan, Lagunalarla onlarla bunlarla toplanıp boncuk diye lanse edilen bir ortamda aldığı rakamın üzerine bir o kadar da harcayarak sorunsuz(kusursuz demiyorum) bir araç yapmaya çalışılmış ve o kadar para ve emek var ortada.Şu özveriyi gösterecek adam da araç da sayılıdır TR de.Evvela emeğe saygı derim bizzat şahit olduğum için.Bu gün aracı bilen arkadaşlarınıza sadece telefonu kaldırıp sorun aracı emin olun olumlu cümleleri olumsuz cümlelerinden kat be kat fazla olacaktır. Mübalağsız söylüyorum aracı yakından görüpte parası olup rs almaya niyeti olan bir adam almıyorum diyorsa yahut gidişini görüpte tatmin olmuyorsa ya arabadan anlamıyordur yahut bokçuluk yapıyodur.Piyasadaki boncuk diye tabir edilen bir çoğu RS i net söylüyorum bozar TE RS. Bizzat görüpte şahit olduğum bu kadar emek,zaman ve para tek bir mesajla heba oluyorsa olmaz olsun öyle bir piyasa...
bokçulukta master yapmış arkadaşlar açık ve net söylüyorum o rs size gelmez siz gidin bilmediğiniz para ve emek harcanmadan 2 fotoshopla oynanmış resimlere aldanıp 15-16-17 liraya rs alın yada aldığınızı zannedin kendinizi kandırın TE rs için konuşmaya gerek yok çok çok çok rs i bozar......
Bugüne kadar 3 tane clio rs'im oldu.2'si 172 bir 182 olmak üzere.TE rs şuan piyasada en bakımlı en temiz rs lerden biridir.Alan kişi veya şuanki sahibinden sonra düşünen kişiler kesinlikle kaçırmamalı.
Kisa ve net yazayim bu araclari kullananlar ve alma potansiyeli olanlar zaten birbirini tanir. O sebeple herkes rahat olsun. 15 yasinda araba icin kaza boya olmasin km 30000 olsun ve fiyati 12000 tl olsun hayalindeki arkadaslar da kalksin yerlerine yatsinlar. Ustleri acik kalmis.
allah rs satanada alanada yardım etsin.çünkü diğer alacak ve satacaklar kadar araçları boklayan yoktur heralde.kaç tane kansız yuzunden 5 6 defa satıştan dönmüştük.
ha birde yalan yanlış şeyler söyleyip değişensiz vs diye satanların allah cezasını versin misli misli çıksın inşalahh
Kesinlikle hiç yanlışın yok tek yanlış art niyet arama .. Aracı senin aldığını ben 2 gün sonra öğrendim aldıktan sonra anlatmamın bi manası yok. Araç için benide en az 7-8 kişi aradı. Burdan soranda oldu. Çoğu rs i bpzacağını ben kendim söyleyerek son noktayı koydum zaten.. Yanlız ben öyle pek saklamayı sevmem motor kırıkken sahibindene ilan açıp motor kırıktır. Yaptırma kararı verip vermediğim zamana kadar böyle 23 e satılıktır yazdım. Sonrada yaptırıp yazdım..yani öyle saklım gizlim olmadı dk rs te.. Banada da dk rsi sattıran lavuk yok içinde gazeteci ölmüş camdan fırlamış vsvs di. 😅 yalan doğru bilmem. Hatta galip yan yattı bariyere vurdu da dedilerdi zamanında.
Temiz Rs ilanla satilmaz el altindan satilir dedik, sahibindende ilan kalmamis herkes silmis :D
bariyercide olduk iyimi hahahahahhaha :)
Vay Arkadaş ya brezilya pembe dizisi gibi olmuş Son 2 sayfa
Clio rs almanın mantığını hiç anlayamadm zaten ben bide böyle bi araç için tartşmalar çıkmış konuda :) clio rs in bence hiç bi özel yanı yok dışardan bakılnca ne spor bi araç olduğu anlaşılıyor nede normal cliodan bi farkı olduğu. Yani sokaktaki 10 kişiden 9 u normal clio gözüylw bakar bu araca. Benm için hiç bi albenisi olmadığı için yazmak istedim yanlış anlaşılmasn :)
Tercih meselesi tabi benim 7. Arabam maddi değeri en düşük olan aracım 182 clio RS. M bundan önce yeni kasa girtlak dolu Jetta m vardı ama ben hiçbir aracımdan bu kadar keyif almadim
Dış görünusu ile soylediklerinizde katılmıyorum bence siz daha önce bi RS gormemissiniz 2005 modeli bir clio RS 182 de hiz sabitleme dijital klima esp yarı deri yarı nubuk koltuk 6li cd Changer bu özelliklere rahmen hala normal clio diyorsanız tabi sizin gorusunuzdur saygı duyarım
işte tam da o yüzden alınıyor olmasın? o fiyata bu aracın muadili yok.
vti ve type-r arası araç almak isteyen rs alıyor.
dışarıdan baktığınız zaman tam bir memur arabası zaten.
benim 1.6 clio sportum varken "tek kapılı clio da mı varmış" diyen çok oluyordu.eminim bi rsle öyle konuşanları geçmek inanılmaz keyifli olurdu.
Tabiki tercih meselesi