Gun gelecek LZ112 toplanip cikacak karsimiza:)
Printable View
Gun gelecek LZ112 toplanip cikacak karsimiza:)
Varmı şuan gerçek fiyatından rs satmak isteyen..? Yağını suyunu değiştirip 17 ye alıp ertesi gün 20 den ilan açanlar haricinde?
selamlar,geçen gun göztepe mınubus caddesı uzerınde bı galerıde clıo v6 lardan birini gormustum... Başka goren duyan bilen varmıdır bu aracı.
varmı clio rs isteyen kazasız degişensiz çekiç vurulmamış kız gibi araba içi pırıl pırıl orjinal yükselikte filtresini yeni biz taktık fiyat:20000 tl polish yazlım denen hiç birşey yok
Spor arabanın motoru her zaman risktir
Bu 50 liraya alınan TypeR içinde geçerlidir 60 liraya alınan S2K ve 160lık Roccolar bile dahildir
Örnekler tamamen ilk aklıma gelen spor otomobiller
Spor arabayı alan adam kuruş masraf yapmadan ben binerim diyemez
O mantıktaki adam gidip ucuz yedek parçası olan yerli üretim araba alır zaten
Hem ucuz olsun hem sorun çıkartmasın eee hemde spor araba olsun diye bir kavram zaten yok
Clio Rs ler Türkiye çapında 172-182 olarak zaten 50 adedi aşmaz
Hee her arabanın satılık ilanı farklıdır
Ama alınan rakamlarda ortadadır
Benim gördüğüm düzgün bir Clio rs 18-20 lira aralıgında satılabiliyor çoğu kez gördük bunu
Bazı sağlam diye alınıp 18-19 milyara 4-5 lira harcayanlarıda gördük
Geberik Rs ler diye bahsedilen 15-16 liralara ucuz diye alınıp 4-5 lira harcayanlarda var
Dikiş tutmayanlarda
Bu tamamen şans ve insanın tatminlik duygusu
Yani alt tarafı araba alım satımı çokta büyütmemek lazım durumu 20 liraya temiz RS alınabilir bence
Şu anda bu paralara en donanımı full en giderli başkada araç göremiyorum modelli olarak
(Doldurulmuş farklı markalar ve yüklenmiş araçlar değil tabiki)
iyibir rs 20 bin eder her zaman göztepedeki v6 pert diye cok duyduk kardeş bizim erenin arabası war 450 hp s14a takas falan düşünürmüsünüz demişler ama gelmemişler bugun sarı wardı birde v6 hesapda temiz ama ilanda iken plaka kapalıydı sorgu namına bişey yapılamazdı tabiki
Clio rs CANDIR (:
egzantrikli yazılımlı polishli kısalı contalı pistonlu subap-yay vs li f/h/e + olarak meth veya noslu ,sorunsuz YÜRÜYEN bir rs 25000 olmalı.
yapmak isteyen 7000 tl den az harcamadan yapamaz, bi de en az 1 ay arabasız kalır...
temiz motorlu yani çok açılmamış yani bilip bilmeyen herkesin ellemediği bir rs de 17-18000 tl civarında hepimiz hemfikiriz gibi..
. basit kazalar veya boya önemli değil bence. spor araba yani illaki ufak tefek kazalar olabilir.
25000gibi bir fiyat normal görünüyor.
kamerin arabaya gelirsek bi kere arabanın km si yok. + larını da hepimiz biliyoruz.
araba sanki hala 2005 yılında gibi tertemiz...
ben olsam o arabayı 24000 den aşşa vermem. ama kendisi bilir tabi.
Ben kurcalanmamış Rs e kurcalanmış Rs ten daha fazla veririm. Kısacası piyasayı alan ve satan belirler kimse bu etmez şu etmez demesin. Gerekirse 25 e kurcalanmamış alır 7000tl yi üstüne veririm kurcalanmışı 25 e alacağıma.
Bu benim için böyleyken x kişi içinde tam tersi olabilir. Kimsenin parasına zevkine bişey diyemeyiz.
beyler she rs i bilen varmı aranzda :)