ankarada 06 zm 981 hakkında bilgisi olan varmı
Printable View
ankarada 06 zm 981 hakkında bilgisi olan varmı
http://www.techturkey.com/forum/otom...c-clio-rs.html
temiz ve bakımlı bir araçtır arkdaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçebilir araç benim aracımdır sadece bazı sebeblerden üzülerek satıyorum..
Zm Rs için yalnış bilgiler var yine yazılmış bişeyler :)
Bir kere tavanda boya yok. Şanzıman sıfır serviste değişmişti evet. Araç sıfır araçlar ile birlikte üst otoparkta yatarken tavandaki silikonlar tavanı hafiften çekmiş dalgalanma var bu sebeb ile hattaki o sırada tavanda hafiften güneş yanığıda başlamıştı o sebeble boya olmasın diye kaplanmıştı. Bakımları serviste ve tam yapılmıştı. Alacak arkadaş baktırsın ustasına değerlendirsin , son durumu hakkında bişey diyemem çünkü bilmiyorum.
Connecting site...
Bilgisi olan var mıdır nedir ne değildir.
Kimse bişey bilmiyor mu bu araç hakkında.
Adamla konuştum 2 parça boya olduğunu (Sağ çamurluk ve ön kaput) değişeni olmadığını oğlunun kullandığını ve yeni kasa megane alacakları için sattıklarını söyledi yaklaşık 1,5 yıldır onlardaymış temiz sorunsuz bi Clio alamıcaz heralde :)
2 parça boyalı arabayı beğenmiyorsan bence sen rs bakma. Boyasız kazasız olanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Hadi diyelim buldun kimse o aracı ucuza vermez. Hadi diyelim parayı bastırdın aldın boyasız hatasız bir araba. Yaşın 23 kanın kaynıyor Allah korusun bi aksilik olsa bir parça bile boyatsan yapacağın zararı bir düşün. Bence kaportası mekaniği düzgün bir araç al .
Bu arada koymuş olduğun linkte herhangi bir ilan görünmüyor. Bahsettiğin aracıda tanımıyorum.
Kardeşim önce bi sakin dille konuş ben zaten gidip turşu alacak biri değilim ayrıca attığım linkteki araca 21,500 lira çekilmiş durumda araçtaki boyada değil benim takıntım çamurluk+kaput boyanınca darbesi ne durumdadır kaza yapıldı da mı boyandı çizikten mi diye bilen birisi varsa cevaplasın anlamında.
Kan kaynamasına gelirsek kaynamaktan değil parasına göre uygun bi araç almak amacım yol yapmadığımdan dizel bakmıyorum benzinli fiyat performans aracı arıyorum.
Boya konusuna şöyle açıklık getiriyim aracında komple boya olsun darbesi artık kat yapmış macunu olmasın ben o aracı alırım sanırım yeterince açık bi cevap olmuştur.;)
Bi önceki mesajınızla bu mesajınız tamamen zıt yalnız CEMAL hocamda ilk mesaja istinaden yazmış,bahsi geçen araçlar fiyat,performans arasında genelde gençlerin kullandığı araçlar,1-2 parça boya hatta 3-4 parça boya çokta önemli değil(tavan hariç),baktığınız araç dışarıdan çok düzgün duruyor,plakası kapatılmış plaka söylerseniz yardımcı olabilecek arkadaşlar illaki vardır.
1.si senden yaşça büyüğüm kardeşim demeyi bırak bence. 2.si gayet sakin bir şekilde yazdım ve sana abi tavsiyesinde bulundun. Kanın kaynıyor dedim ve dediğimde haklı çıktım. Sana tavsiye vermeye çalıştım ama hemen atar moduna geçmişsin. Fiyat performans göz önünde bulundurup 2 parça boyalısını bulunca beğenmemek çok büyük bir tezat :)
Sana bu araçlar hakkında 1-2 tavsiyede daha bulunayım. Aracın ön tarafındaki değişenlerine çok takılma bence. Kaput alüminyum, çamurluk ve tampon plastik. En ufak bir darbede ( tekme bile atsan ) hemen çatlar. Hele tamponu 4 tane civata tutuyor bu sebeble genelde ön tamponlar biçimsiz duruyor. Sorgulama yerine olurda bir araca bakmaya gidersen tamponu hafif açık görünce " vay bu araba bitik kafadan kazalı " falan deme.
arkadaşlar aracın plakası bellimi degil:) böyle bir araç varmı bellimi degil :) eger varsada 2 parça boyalıysada fiyatta sana uymuşsa sıkıntı ne ? :)
Orçun plakayi öğrenip yarin arasana bi beni konusalim ;)
Şu plakayı neden kapatıyorlar.. Gizemli mi oluyor araç?
ben eski ve rs e benzettim emin değilim
Ankarada yeni gelen rs i aradım arkadas plaka şase paylasmadı
clio rs almak isteyen arkadaşlar 2-3tane temiz araç var boşuna macera aramayın.
gidin bakın baktırın alın.
dikkatimi çeken fc - bc - fl plakalı rs'ler 172 olarak.
el plakalı beyaz olan(eski ss) zaten satıldı.
gidin bakın bu araçlara alın kafanız rahat olsun.
Fc rs , Bc rs tamamda FL rs'i alabilecek bi babayiğit zor bulunur :) araba hem sayılı orjinallerden hem Türkiye nin en hızlı atmosferiği olacak hayırlısıyla :) , Cumhur aRSlanından hiç bir şeyi esirgemiyor Zımba gibi geliyor maşallah ;) senelerdir Rs konuları dönüyor ama FL adından bu yaz çok söz ettirecek gibi gözüküyor , daha tamamen bitmeden karabasan oldu mübarek :) millet denemem diyor direk :) bu gidişle boşa yapıyor galiba Cumhur :))
cumhuru bende faceden takip ediyorum,bomba gibi rs'le geliyo :)
Araba tam bitmeden konusmak olmaz ama acikcasi tr nin en hizli atmosferiklerinden biri olacak proje bitince, ciddi saglam parcalar var uzerinde. Hayirlisi bakalim, oyle gozukuyor 2 aya kadar gazlamaya baslayacak.
ben bu fl rs'ten bahsediyordum :)
Connecting site...
kazayı boyayı bi kenara bırakın artık . şase düzgünse araba da bakımlı ve masrafsızsa alınır boş konuşmaya gerek yok
13-14 yaşında araçlar icabında
Dediğin doğru temiz rs bulmak çok zor , ama FL , FC , BC başkalar , özellikle FL bu zamana kadar görülmemiş güzellikte , o yüzden bu tip RSler bi yana diğerleri biyana , zaten temiz güzel FL gibi arabaları internette falan görmek zor , görülsede pek durmaz :)
VE rs halen aynı plakada Istanbul'da geziyor
Bu ankaradaki ilandaki arkadas plakasini sasisini vermiyomus arayanlara
Uzaktan ciddi alicilar icin kotu bir durum
Nihayetinde insanlar neye gittikleri hakkinda bilgi sahibi olmadan gitmezler...
Diger konuyada gelirsek bazen konuyu aciyorumda herkes birseyler soyler hale gelmis zamanla
Bilende bilmeyende birseyler soyluyor duruyor
Uzaktan izliyorum komik durumlarda olmuyor degil
Bu araclarin hepsinin canini kanini bilmeme ragmen cogu elimden ve elimizden gecmesine ragmen ses etmiyorsam ya vakit ayirip ugrasmak istemediğimdendir...
Ayrica Cumhur kardesimizi tebrik ediyoruz güzel bir proje lakin sabirsizlaniyorum artık epeyce uzadi onunda işi, lakin diger arkadaslar cumhurun arabadan bahsetmemisler...Evet cumhurun arabasi güzel biliyorum biliyoruz , ama sanki boyle empoze yapar gibi olmamis mi ? :) ... Ayrica 20binlik ne var aracta specler son ne asamada ? Ben en son piston egzantirik beyin kasnak diye biliyorum bunun disinda bilmedigimiz 20binlik ne ekstra var ?
cumhur aracı zaten satmıyor konusu neden oldu onuda anlamıyorum daha 1 saat önce beraberdik izmitte ayriyetten TR de ilk 300 derece mekanik itecekli egzatrikli arabayı cumhur yapıyor extraları çok aracın inşallah gönlüne göre yürür senin bildiklerin biraz eskide kalmış galiba abi :) bir ems3 veya vs beyin sadece .2.5 bin tl hafif volantı 1.300 tl gerisini saymıyorum :) ıtbsi pistonu egzatrigi yay şapkası işçiligi osu busu parçalar zaten 15 bini vardır :icon_tup:
Benim bildiğim arac
12.8piston
292catcams ileydi
Bide muratta beyin taktiriyordu
Itb hafif volant yay sapka bile takilsa gene 20bini bulmaz ki ?
Eski veya yeniyi bilmeye gerek yok seckin
Bende araba yükledim iyi bilirim :)
senin yükledigin speckelrde degil ama senin yükledigin araçta OEM beyin vardı abi :)
ayriyyeten
300 derece mekanik itecekli egzantrik
12.7 piston
volantı
debrijayı
vsvs mesele söyle söylim 300 derece mekanik itecekleriyle beraber bir egzantrik takımı kaçparadır sence ? beyini satmıyorum
bırakın onu bunu dün geceki uçan beyaz rs kimindi :)
Seckinin saydiklarinin yaninda 14/58 yada 14/61 gibi sanziman var stage 3 baski balata, tum kapi ve bagaj, kaput fiberleri fln hazir arabanin. Ciddi proje yapmis adam, bastan sona tum parcalari alip toplamis. Sanirim en son ust kapak, egzantrik ve itb montaji yapilma asamasindaydi. Merakla bekliyor herkes, ozellikle su mekanik itecek olayini. Birde bildigim kadariyla RSe 300 ustu egz takan olmamis, FL de 304 egz var. Oyle tahmin ediyorum bitince eger yapabilirlerse +240 lari zorlanmadan alabilecekler. Hayirlisi bakalim
Ben genel anlamda hepsinden bahsediyorum
Sadece oem veya ms tarzi beyinlerden bahsetmiyorum ki?
Dedigin seylerin fiyati zaten ortada catcamsin sitesinde veya ebaya girdiginde fiyatlar yaziyo:)
Neyse oklar sadece FL icin degil
Cumhur kardesimi zaten PC zamanindan beri tanirim severim:)
Isi bilmeyenlerde bilenlerde yazıyor
Bu arada Araclar konusunda ozellikle bana surekli ozelden sorular geliyo bu arac nasildir falan ? Bu tarz sorularla gelmeyin bana
herkes herşeyi bilir olmuş :)