Cevaplar için çok teşekkür ederim. Bu gün bende tarttım 205 45 16 18kg 195 45 16 Oz Ultra 15kg. Yarın bende orjinallere 195 takıp tartıcam bu arada Spoonlar replika mıydı?
Printable View
HOE rs kime ait acaba forumda mı? ilanda olmayan temiz rs yok mu hiç?
Cem diye bi arkadaşın olması lazım hatta foruma üye ama nickini tam hatırlamıyorum :)
Aynı soruyu bende soruyorum 17-18 e kadar bende RS arıyorum büyük kazası olmasın paneli şasesi kulesi ve özellikle motoru düzgün olsun bi kaç parça değişen ve boya olabilir çok sıkıntı değil :)
Ben daha fazla da çıkabilirim yeter ki temiz olsun, gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı.. İbiza satılmamışken daha alınack o kadar çok araba vardı ki, şimdi hep turşular kalmış..
182 de denediğim 15 teneke jantlar tecrübesine göre şunu söyliyeyim; sadece kısa şanzuman etkisi yaratır.. Hatta 0-170 , 180 lere kadar iyi daha sonrası ufak çaptan dolayı araç 16" gibi 200 üzeri hızlanmasını yaratamıyor.. 100-180 1 sn farkediyodu sanırım.. Su 182 rs in tenekeli ve orj jantlarla 100-180 i youtube ta vardı sanırım..
Temiz çiçek rs arayanlara allah sabır versin:)
konuyu okudu heralde..
Connecting site...
Biraz bilgi alsaydık HOE ile ilgili?
Connecting site... bu araçta alınabilir arkadaşlar tabi 17 bin tl lik bi araçta degildir
195 45 15 vardı.
Aynen 180-200 den sonra pazar show :))
Seçkinim araç için söylediklerin için çok teşekkürler öncelikle :) FaCia da ismi gibi FACİA :). Ortalama 4 yıldır Rs kullanıyorum cidden alıcak arkadaşlar çok dikkatli olsun bu araçlar hakkında sorgulasınlar eşe dosta bu araçların bilgileri için servis çok şey bilemez.Belki uzaktan bakınca renault ucuz parça mantıgı var ama bir başlayınca sıkıntı yapmaya usandırır artık maliyet 2. Plan olur huzurunuz kalmaz :).Kimsenin aracı için birşey demiyorum ancak cebinde 18 yada 20.000 lira varsa 20.000 liraya Rs almayın sonuçta 14 yaşında araç heran herşey olabilir.Ama birde çiçek gibi olanlar var :D ocagınızı yıkar sevgilinizden ayırır hep ilgiyi kendinde ister :D onlarada maşallah :)) ( Bc Rs Maşallah ) :D