Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı
Bir şeyin "istenmesiyle" o şeyin "eder olması" aynı şey değil. Fabrika kondisyonunda ve kalitesinde toplanıp bakılmadığı sürece 106 ya 35 verilmez... O da hani alıp çocuğunuza bırakmayacaksanız. Hepi topu 106 yani ne kadar ikonik olsa da... Milletin kafasına göre "keyfe keder" fiyat yazması piyasayı o fiyatlara çekiyor maalesef. Algı da "ee o ediyorsa bu hayli hayli eder!" Öyle bir şey yok arkadaşlar hemen hemen hergün siteyi güncelliyorum hangi aracın hangi fiyata düştüğü buna rağmen nasıl satıldığı görüyorum. 35 den kapıyı açan bir haftada 25e iniyor. Çünkü alan yok. Ha clio rs, astra bertone turbo gibi genelde içine edilmiş lpg ile binilmiş ırzına geçilmiş, zaten sayıca az olmasına rağmen katledilmiş "zamanına has gerçekten ikonik spor araçlar", cidden işini bilen, emin ellerde kişilerce bakılmışsa o zaman dediğiniz paralar verilir. Mesela bugün bir rs girmiş ilana. Aracın kazası var mı yok mu bilemem ama sahibinin itina ile bakıp kullandığı, seçtiği malzemelerden ve titizliğinden belli... Şimdi o adam bile 40 küsür isterken, ki pazarlık edilebilir, layektayn milletin 35 yazması o aracın 35 eder olduğuna anlamına gelmiyor... Clio rs'i seviyorum ve takibimde olan bir araç. Ama fiyatları saçmalaşır ve artık gelişigüzel 40 barajını aşar duruma gelirse ister istemez "acaba" derim ve biraz daha ekler daha yeni veya başka araçlara yönelirim şahsen...