Samimi gördü seni heralde teyze :D
Printable View
Bu alemde teyzeler ne derse odur :D
güncel tutalım 106 gtidan rc ye geçiş yapabilrim ama elektronik gaz kelebegi beni düşündürüyor :))
elektronik gaz kelebegi için çalışmalrımız var byerden hbr bekliyoruz inşallah manuel olarak takılıcaz:):)çok canlar yanıcak:):)
valla bizim harun bahsetti böle sey yapılyıomus ama senin yaptıgındanmı bahsediyo anlamadım apo abi::)
Devrim yapmış olursunuz :)
peugeot servisin kullandıgı program var bende servisde calışırken ki üyeliğim duruyor
206 rc orjinal ayna mauridi 19,75 206 hdi 17,61 206 gti 19,72 bu ayna mauridiler altak oluyor araçlara mesela 17,61 rc ye çok güzel olur kısalır yarar gider :))
17/61 benimkide denerken zor oluyo benim için rcde fena olur hemde onu takan rcle denerim bende :D kimde var :D
212de devir bandım bittiğinden daha ne kadar gidiyo bilmiyorum apo abi :S şuanda 5.vitesde kaçda kesiciye düşüyosun ? hesaplıyayım
denemesi bedava 17,61 ler ucuz deneyin olursa varya yararsınız ortalıgı bikaç ay içinde bende rc ye geçiş yapıcam zaten ne var ne yok denicem :))
17/61 kolayda olucaktı bi tane aslında satıldımı fiyat alim bari kesin lazım olur bizden birine :D
17 61 in kısa olacagına emınmısınız? uzar vitesler 7500 dd da 273 görür orjnal lastık ebatı ıle reelde? orjınal halide 7500 dd 247 km/h yapar
ayrıca rc konusu varken yazıyım benım sattıgım eskı rc agrı ya satıldı hafta içi.(bp rc)
orjinali 19,75 olan bi şanzuman 17,61le uzarsa helal o şanzumana :)