Tamam tanıdım şimdi KA plakayken sorgulatmıştık düşünen de varsa şaseden servise sorgulatsın almadan bakmadan önce
Tamam tanıdım şimdi KA plakayken sorgulatmıştık düşünen de varsa şaseden servise sorgulatsın almadan bakmadan önce
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Teşekkür ederim kardesim seninle gene alis veriş yaparım gözüm kapalı güvenli ticaret yaptıgım insanlardansin
Artık uzun zmandan sonra bindiğim aracımı satma kararı aldım arayan arkadaslarada soyledim burada da paylaşmak istiyorum motorunda ve sanzumanda sıkıntı çıkarsa yolmasraflarının 2 katını karşılarım
-Mapped by chare-
bobin ateşleme sorunu vardı ka typerın uzun oranlı final vardı araçta onur kardeşimizin eski arabası ama güzeldir hatları filan 8 bin hasar kaydı vardı en son ama
alınır binilir bi araç ben alacaktım zamanında kısmet![]()
MOTORSPORT & ENGINEERING
--ASR--
panel degiştiyse eger panelin puntalama izleri ve paneli kazıdıgın zaman altındaki ikinci bi siyah renk çıkar panel sadece üsten bakılınca görünen yer degil bunun altıda var .. tampon arkasında olan bölümüde var ama günümüzde şuanda öyle şeyler yapılıorki ö yüzden hiçbirene orjinal gözüyle bakamyın tr de aramayın o tarz şeyleri
MOTORSPORT & ENGINEERING
--ASR--
2010 Rocco ile takas düşünen typer sahipleri varsa görüşüp anlasabiliriz![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Bu arada ka typer rizede motor yapıldı gidisi vs harikaydı videolarini izlemistim sanzumanda degismisti orj ile suan ne var bilmiyorum. Servisteki degisenlerinide baska bi araca bu aracin sasi no su uzerinden alınmış diye biliyorum. Normalde duruşu fizigi hatları on numara. Önder ve onur topcu kardeslerdeyken canlı gördum binip tur atmıştım.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Bnde ilan dışı typer arıyorum renk tercihim siyah ama arabanın düzgünlüğüne göre renk önemli olmayabilir
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)