Honda / Civic / 2.0 Type-R / ACİLLLLLLLLLLL sahibinden.com'da - 75219152
bu araç için bilgisi olan var mı? plakayı trameden sorgulatınca 6 adet ve toplamda 16 bin tl e hasar kaydı çıkıyor ve br de halk hareketi diye bir olay var.
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 45.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 95789771
bu typer hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
yanlış bilgi vermiyim ama tekirdağda bigün çocuğun teki durdurdu satarmısın falan diye benim vtec için. sonra laf lafı açtı benim abimdede zj vtec var amcadan aldık çok temiz aynı renk lacivert falan dedi. tanımıyorum dedim.. çocuğun diğer lafı : AEM plaka typer'la ikisi takılır devamlı nasıl görmedin hayret.. dedi bilmiyorum kardeşim dedim sonra bindim arabaya devam ettim.. şimdi bakıyorum resimlerede plaka dy. belki 3. bi typer geldi aralarına. belkide plaka değişmiştir.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
bu adamın 3 tane vtec'i oldu, kırmızı hb, denizliden beyaz sedan pert olduğu sonradan anlaşılan araç, sonra bursadan lacivert sedan vtec amcadan alınan kız vtec, şimdide bu typer.
aracın durduğu yeri filan biliyorum. araç hakkında bilgi lazım ama bana sadece.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
[QUOTE=JDM VTİ;6105013]Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 45.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 95789771
bu typer hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.[/QUObu araba tokattan gelen olabılır 50 plakaydı onunda typer amblemlerı boyle yamuktu
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 82414383
Arkadaşlar Bu Arac Hakkında Bilgi Almak İstiyorum
SEDAN RED VTİ
34 vtc 40 araç hakkında bilgi almak istiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
SEDAN RED VTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)