İlan dışı bakmak lazım abi, ilanlarda olanların kondisyonu evlere şenlik, kondisyonu iyi denilip fiyatı şişirilenlerin de ciddi işleri var. Benim gözümde temiz e36, aynı gtı gibi ilan dışı eş dost tanıdıkla döner artık.
Printable View
Maalesef artik gecmisi kurcalamiyoruz. Gecmis yok artik. Ne yazik ki yok. E36 ya 100 veririm suan ama bir ep3 e 300 vermem
aylarca e36 arayıp yukarıda yazılan tüm sebeplerden ötürü e34'e yöneldim ve istediğim gibi bi araç buldum. tavsiye ederim :)
Yine başa dönüyoruz o zaman, yukarıda bir arkadaş E34 demiş ben de katılıyorum, şu an fiyat olarak suyu çıkmamış bi 5.25 alınabilirse aynı mekanik keyfi verir. Bulunması zor belli başlı parçaları var onlar da bulununca pahalı oluyor ama onun dışında her parçası rahat rahat bulunur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...04173946/detay
ilanda yazılanlar doğru ise bence hazır araç alınabilir. Kozmetik olarak eksikleri var. Arka tampon, iç taban halısı, koltuklar elden geçmesi gerekiyor. Ancak motor düzgün bi şekilde 3.0 stroker yapıldıysa 20 bin gidiyor. Boyası, duruşu çok kötü değil. Zamanınız varsa bakabilirsiniz
Renk degisimi bu yaramaz bence
Renk değişimi olduğunu gördüm. Eğer motor içi de estoril mavi boyalı olsaydı önermezdim. Bakarken özellikle arka stepne havuzu, alt taşıyıcı bağlantı kısımlarında çürük olup olmadığına bakmanızı tavsiye ederim
Tabiki ben de o anlamda söylemedim aslında sizinle aynı anlamda demiştim. 90 küsür model en az 300 binde araçlara 100 vermek mantıklı gelmiyor.
Yoksa piyasa arttı fiyatlar da bunlar yapacak birşey yok :)
Neyse artık siz alırsınız yanlamaktan sıkılınca da bana satarsınız :D
3.28 neden bakmıyorsunuz onun temizi hiç mi kalmadı ? :D