http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2428298/detay/
Bu araca ne dersiniz? :D
Bir daha satabilir miyim bilmiyorum ama hoşuma gitti.
Sizlerinde görüşlerini alabilirsem sevinirim.
E36 arıyorum söyle orjinal kalanlardan...
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2428298/detay/
Bu araca ne dersiniz? :D
Bir daha satabilir miyim bilmiyorum ama hoşuma gitti.
Sizlerinde görüşlerini alabilirsem sevinirim.
E36 arıyorum söyle orjinal kalanlardan...
Bayadır ilanda o tds. Hatta yıl olmuştur belki. O fiyatlara temiz 318is falan bulunabilir. Onlara bakın derim. Evlat olma ihtimali çok yüksek.
Kalamıştan başlamayı planlıyorum. Ben 4 kapı düşünüyorum. Tek kapı benim için çok kullanışlı olmuyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0589283/detay/
Bu ilanı beğendim ama 3.16i olması düşündürüyor beni.
Bmw sabır gerektiren bir araba. Helede konu E36 E46 vb. ise. 6 ayda ararsın 1 yılda ararsın orası senin şansına. Eğer gerçekten istiyorsan ve kafaya koydum alıcam diyorsan beklemende fayda var. Gördüğüm kadarıyla sürekli takip ediyorsun piyasayı. Elbet bulursun güzel bi araç. Kısmet bu işler.
Tds guzel duruyor, bence ıstenen fıyat ve dızel olusu sebebıyle aylardır ılanda duruyor. Ama o galerıden kotu E36 gormedım ben sımdıye kadar. Bu arada arac sanırım orj m fakat bırı koltuklarını yemıs :D
Yesıl coupe'yı ben de cok begenıyodum, taakı canlı gorene kadar. Aracın komple saca kadar ınılerek kaporta yapılması lazım. Sagında ve solunda cok dalgalanma var. Degısen konusunda bılgım yok. Baska eksıgı gedıgı varmı yokmu bılmıyorum, detaylı bılgım yok.
Anıl senın attıgın ılanlara gelınce, bence o arabalar bu parayı hakedıyor, ozellıkle sıyah olanı cok begenıyorum. Malesef fıyatlar cok yuksek haklısınız ama temız araba artık yok denecek kadar az. Eger sokak sokak dolasıp amcadan teyzeden bulamıyorsanız(kı onların da bır suru masrafı olacaktır), bu sekılde bulunmus temız aracları almak bence en mantıklısı. Inanın astarı yuzunu gecıyor, eger hakkıyla bınmek ıstersenız..
siyah e36 coupe nin daha önce (1 ay önce max) sahibinden ilanı vardı.35-40 arası idi yanlış hatırlamıyorsam ne ara galeriye geçmişte 43 lira olmuş inanılır gibi değil :) ankara'dan bmw alırken 2 kere düşünmek lazım.
Piyasayı alt üst ettiler. E36 hastasıyım ama piyasa bu durumdayken 40.000'e 3.20 coupe alacak kadarda delirmedim. Direk senden örnek vereyim hatta bütçene uygun istediğin tarzda bir araç bulamadığın için uzun süre bekledin, istediğin kadar olmasada bütçene uygun eksikleri olan kendince güzel bir araç denk geldi ve aldın.Sonrasında yavaş yavaş kendi imkanlarınla eksiklerini giderdin. Maliyet olarak belki bu araçları geçti ama gönlün rahat çünkü kendin yaptın neresinde ne var biliyorsun.Bu araçların neyi var neyi yok bilmiyoruz. Sence bu araçlara bu parayı verip almak akıllıca bir hareket mi :)
Valla dediğiniz gibi bu araçlara da 40 çekmişler ama nedir ne değildir belli değil . Şimdi 35-40 istenilen her araba temiz diye bir şey yok . Ki dediğim gibi 3.20 üstü bir motora sahip olsaydı taş çatlasın gri'yi aramayı düşünüyordum . Yazık günah bu paralara vallaha