e36 nın kafasında 20 tane ayar, ayarsız olabilir kaput bıyık sacı vs. sadece foto.dan kazalı yorumu yapmayalım isterseniz.
Printable View
e36 nın kafasında 20 tane ayar, ayarsız olabilir kaput bıyık sacı vs. sadece foto.dan kazalı yorumu yapmayalım isterseniz.
Koleksiyon ayarinda olursa belki o fiyati yapar 3.16 :-)
E30 konusu göremedim varsa affola araçlara müşteri olmayı düşünüyorum kısmetse alınabilecek üst alt limit fiyatlar hakkında bilgi rica ediyorum siz değerli bmw kullanıcılarından
Sunroof ve lpg yok bu araçta tek parça değişen varmış;
Connecting site...
bundada yine tek parça değişen varmış;
Connecting site...
Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorum.
fiyatlar aşırı pahalı bence bu arabalara göre,
karbüratörlü sanırım ama çok orjinal düşünülebilir;
Connecting site...
Ikinci arac gayet duzgun bi e30 remus egzozu ben satmistim dusunuyosaniz tavsiye ederim
İkinci link HLF plaka ile aynı servise götürüyoruz araçları.Araç sahibi çok titiz bir insan gözü gibi bakıyor araca.Yanlış anlaşılmasın sahibini tanımam etmem araba hakkında konuşmuştuk.Benim şuana kadar gördüm en dolu e30. Kesin olmamakla birlikte harman kardonuna kadar var.Değişeniydi boyasıydı hakkında en ufak bir bilgim yok.
e30da hk yok ayrıca klima var ama klima lı araclarda ön tapon altında ıkıncı ızgara oluyor bunda neden yok anlamadım
e36 tek kapı önemli kazası olmayan, geri kalan kondisyonu çokta iyi olmasada olur 320-28 önerileri var mı.
Connecting site...
Bilgisi olan var mı ?
Connecting site...
Araç borusan çıkışlıymış ama koltuk renk opsiyonu gibi özel motor opsiyonu varmış oyuzden motor amerikan versiyon yüksek beygirliymiş yani kasa avrupa motor amerika,
Geçmişini bilen özelden atarsa sevinirim.
Amerikan versiyon e36 328i ile Avrupa arasında tek fark Amerikan motorlar alüminyum yerine demir blok olarak devam etti. Beygir farkı falan yok. Kaldı ki bmw avrupaya getirdigi arabaya niye usa motor opsyionu koysun ? Bence baya bi kafa karışıklığı var orada :)
yüksek beygir hissiyati 3.73 diff den geliyo olmasın ? orjinalinde 3.15 ve ya 2.93 olması lazım :) araç amerikan bile olsa 2.8 motorlarda herhangi bi fark yok