arkadaşlar adamla şimdi görüştüm soldan kazası var dedi. şaselerde direklerde oynama yok dedi. sonra benim bildiğim yok falan kıvırdı.
Ön panel değişik dedi.
izmirden oraya gitmeye değermi?
Printable View
Arkadaşlar şu araçta sadece kaput değişmiş 17.500 e bırakıyor eder mi ?
Göğüslük torpido boyanabilirmi değişmesimi lazım renk atmış ?
Connecting site...
Varmı mor-siyah 96 dopdolu coupe isteyen ?
26 bin lira, krem deri, 18 tuş obc, elektrikli kelebekler, klima, sunroof, manuel, 280 küsür binde, motor yeni daha 40 bin, değişensiz kazasız, komple boyalı, geçmişi belli üzülmemiş bi araba.
Connecting site...
Bilen var mi acaba
Ayrica fiyat nasildir sizce
bu is benimde dikkatimi cekti, önden patlak gibi duruyo ama bariz. o paraların 1 2 lira tersine alınırsa belki 18 19 a agzı yüzü toplu bi şekilde binilebilir
Herkese merhaba,benim leon'a takas teklifi yolladı bu arkadaş . İlan yayın tarihi de eski . Bilenler var mı aracı ? İlan detaylarını bile doğru düzgün yazamayan insanlardan araba alınmaz ama belki araba temizdir kıymetini bilmiyordur :)
İlan No 134989699
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar yukarıdaki 3 ilandan tanıdığın bildiğiniz araç Var mı ?
böyle bir araç alınıp binilir mi ?
tercihinizi siz olsanız hangisinden yana kullanırdınız ?
93-94 model 3.16ci için bütçe 20bin mi olacak? 98 model 3.28 coupe full+full araç için de 70-80 bin tl ayıralım m3 içinse ev takasına girelim..
bu fiyatlar gayet normal hatta fazla bile.. baktırılır temiz ise gayette alınır binilir.. herkes kendi arabasını bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlamış yazık..
Açıkcası bizim şirketin otoparçısında bi 318 i var bordo renk 4 kapı, değişen yok sol ön çamurluk düzeldi sadece onu da ben görmüştüm, koltukları deri 4 cam elektrikli koltukları filan tertemiz herseferinde içim gidiyor arabaya :) 17 den aşağı vermiyor aracı :) 1 sene önce tüp takıldı ilk defa.
2. sahibi aracın. Üzerinde orjinal bmw jant kapakları duruyor anlayacağınız tam amcadan araç :)
Yanlış MEsaj.
BMW 3 Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
buyrun 1000 tl pazarlık payı ile bulabileceğiniz araç ilanları muhakkak içinde aradığınız kriterlere uygun araçlar vardır.. 371 ilan var.
yok pazarlık payını katmak istmeiyorum derseniz de
BMW 3 Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
231 adet ilan var.
Connecting site...
Şu çok orjinalmiş ya :D :D :D :D :D
bak anlatamadıgım bişey var,
ilanın cok olmasıyla alınabilirlik farklı şeyler.
3.20 arabasını adam 15.500e koymus aynı araba 25 binede var
e36 ülkemizda sayıca fazla ama iyilerine kimse 15-16 istemiyor. ve alıcısıda var.
linklere baktım bu kadar ilanı inceleme şansım olmadı ama 3-5 tanesine baktım bitikler.
blackweb önce katılıp sonra editlemek nasıl bişey :D güldüm msjını görünce.
ozamannnn =)))
Connecting site...
kırmızı iyi, kırmızı güzel, kırmızı pahalı :D
Sekolive kardeş, ben hala anlamadım ya konuyu, ondan devreler yandı benim, benim fikrim ucuz e36 bitik e36 demektir şu sın gönderilen ilanlarda ki arabalar e35,5 :)))
Son olarak favorim budur
Connecting site...
Sedan e36 favorilerini paylasmak isteyen arkadas varsa fikir alisverisi yapabiliriz ben benimkilere bakmaktan baydim artik :D
3.20 sadece :)
aracımı satıyorum,
Connecting site...
Connecting site...
seko buna baktın mı ? çok sıkışmış arkadaş, tedavilik bir araç. :D :D
Connecting site...
Pazarlık sünnet olmasına rağmen yapılmayacaktır takasda teklif edilmemesi rica olunur.
Türkiyedeki nadir temiz ve orjinal E36 lardandır.Araç herkese değil içimize sinen temzi bir arkadaşa satılıktır.
Sanki kızını veriyo ya herife bak sabıka kaydı isteyecek araba satarken
e36 hayallerim vardı galiba olmayacak . Çünkü güzelim ülkemizde arabalara güzel bakılmıyor lanet olsun.
ben de satmaya karar verdim. honda ya geri döneceğim. ilgilenenlere duyurulur...
Connecting site...
malesef benimde hayalim ve arıyorum sürekli ama yok.. Biraz temiz olanında sunroof olmuyor sunrooflu olanların cogu laçka hem sunroof hem temiz olursada 29-30 lira yazıyorlar dalga geçer gibi :)
edit.
diğer konudan devam
ılandakı arac hakknda bılgısı olan varmı alınabılırmı takas olarak
Connecting site...