klima etiketi ve lastik basınç etiketi yok. Emin olmamakla beraber bence panel boyalı. 50 liralık e36 değil bence
Printable View
klima etiketi ve lastik basınç etiketi yok. Emin olmamakla beraber bence panel boyalı. 50 liralık e36 değil bence
Bu kırmızı SDA plakalı araç sadece benim bildiğim gördüğüm 2 seneye yakın Kartal Soyak Evreka sitesi kapalı otoparkında yattı. O zaman sorduğumda aracın üzerinde haciz vs var denmişti doğru yanlış bilmiyorum, eğer benim bildiğimin de öncesinde yatıyorduysa km si doğru olabilir. Ordan bi şekilde çıkarılıp satıldı ve piyasaya girdi araç. Şoför kapısı içi muhtemelen boyalı çünkü etiketi yok. Önden de canlıda fena durmuyordu, çok büyük bir kazası yok gibiydi.
Kırmızı arabanın rakamı gayet uygun, şahsen bende olsa bu renk bu kondisyon bu kadar güzel bi görüntü 65.000 den aşşağı yazmazdım düzgün e36 bir elin parmağı kadar var yok.. aynı paraya e46 var bu arabaların piyasası yok km bu arabalarda bakılmaz gösterge değiştiği dakka bitti o iş..
İlk mesajları okuyorum da 18-20 bine araçlar varmış vay be :)
Şimdi 40 bine bir Coupe alamıyoruz.
millet araba almaya çalışmıyor ucuza birşey alıyım millete şekil yapayım derdindeler o yüzden dandik arabalar satılıyor iyiler kalıyor kıymet bilende paraya kıyanda alıyor makinayı biniyor
Sol ön lastik bir iki parmak geride duruyor gibi geldi bana da + etiketlerin olmayışı. Tam emin olmamakla beraber M3'lerde ön lastikler biraz geride duruyordu sanki alt takımla ilgili bir şeyden dolayı
Yok mu kırmızıya gidip bakan kimse? :)
Abi piyasa böyle olmasa bence 50 sefer satılırdı çok iyi duruyor namussuz :D
Bir de bayram tatiline hem giderken hem dönerken şunu gözlemledim; insanlar modelli araba alıyor artık yollarda neredeyse 2004 Civic'le en yaşlı bizdik :D
Haklılar da iEs'ler olmuş 45 lira kim verecek o parayı a*k tenekesine tartışılır
Önceki sayfalarda ilanını paylaştığım aracım halen satılık son günleri forum üyelerine güzel bir indirim yaparım.. Orjinal turuncu stop ve sinyallerini taktım (y)
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / FABRİKASYON M technic CİCEK sahibinden.comda - 700541169
E 92 satıp , e36 bakmak.... satmamak üzere 4 kapı 6 silindir otomatik bir e36 bakiyorum ,ilanlardaki araç hakkinda bilgisi olan varmı?
Aynen daş gibi, kara düzen yaşlı işi
Benim eski arabam böyle tok e36ya ne öncesinde ne sonrasında binmedim. Ufak tefek kozmetik eksikleri vardı. Tahincioğlu ailesi ilk sahibi. En azından lpg bağlamamışlar :) borusan personeli bi arkadaşa vermiştim.
Saçmalık...
Benim eski arabam böyle tok e36ya ne öncesinde ne sonrasında binmedim. Ufak tefek kozmetik eksikleri vardı. Tahincioğlu ailesi ilk sahibi.Ankara ya gitti ama en azından lpg bağlamamışlar :) borusan personeli bi arkadaşa vermiştim
e36 Aracım tekrar satılık , artık binici kitlesinden yıldığım için rakamı düşürdüm düzgün modelli coupe arayanlara 0 5 3 0 - 7 3 0 - 27 - 83 yardımcı olurum...
İlanı yoktur
Recaro, sunroof, klima (aktif) 3.64 Lsd , m3 eksoz, K&W spor yay, Hi-Fi ses sistemi, alt takım iç döşeme tamamen sıfır.
Arkadaşlar ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı? Akşam bakmaya gideceğim.
BMW / 3 Serisi / 318i / Standart / Cok temiz Cabrio gumruk cıkışlı sahibinden.comda - 707627614
aramızda aracı bilen varmı
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / SINIF BİR E36 DUŞUNUN.. sahibinden.comda - 710166109
BMW / 3 Serisi / 328i / 328i / ORJİNAL 105.000 de KOLEKSYONLUK 328 sahibinden.comda - 688244271
İlanla yakından uzaktan alakam yok, eniştemin eski arabası. Sonra bir ara forumda fotoğrafını gördüm, üzerindeki herşey orjinal Almanya' dan gelme parçalarla doluydu. Otomatikten manuele çevirmişti eniştem diye hatırlıyorum.
Unutmuşum yazmayı kusura bakmayın.
Evet baktım. Araç fotolardan da anlaşılacağı üzere komple boyalı, sadece bir çamurluk değişeni var. Çizgisi gayet düzgün.Ustayla gitmedim fakat motor gayet muntazam çalışıyor, yağ yakma vb. sorunların olmadığını söyledi satıcı arkadaş. Hortumların metal klipsleri ve bazı etiketler falan orijinal duruyor. Ön camı orijinal. Konsol kısmı gayet temiz, tuşlar yenilenmiş, orijinal kaset çalar takılmış, yangın tüpü takılmış. Ön farlar ve arka stoplar yeni ve orijinal takılmış. Yürüyen ve şanzımanda gerekli işlemler yeni yapılmış. Araç genel olarak iyi durumda yani fakat bazı noktalar var benim vazgeçmeme sebep oldu.
Tentesi yarı elektirikli aracın ve şu an bir ayar yapılması gerektiğini söyledi satıcı arkadaş, yani manuel olarak kullanabiliyorsunuz şu an. Ayrıca tentede ufak boyutlarda 10 civarı yırtık var. Bu konularda bilgim olmadığı için masrafı ne kadar tutar hiç bilmiyorum.
Koltukları boyanmış fakat çok kötü boyamışlar sanki ayakkabı boyasıyla boyanmış gibi.
Altına bakamadım aracın. Davlumbazlarda pas göremedim fakat step havuzunda pas vardı sanırım. Akşam olduğu için yanlışta söylemek istemem.
Son olarak, araç aradan bakınca sol taraftan biraz daha basık duruyor.
Aslında genel olarak alınabilecek bir araç fakat benim beklentilerimi karşılamadı. 3.18 olması zaten eksi bir puandı benim için, üstüne tente, koltuklar da eklenince vaktim olmadığı için uğraşmak istemedim.
Ayrıca arabayı alan arkadaşa üstündeki orijinal jantların yanında 1 takım orijinal e36 jant+lastiği ve çeki demirinide verecekmiş.
https://i.hizliresim.com/jqnaLj.jpg
https://i.hizliresim.com/r09aj1.jpg