Antalyadan bir arkadaşımın, Bildiğim kadarı ile temiz bir bakın isterseniz;
Connecting Site...
Printable View
Antalyadan bir arkadaşımın, Bildiğim kadarı ile temiz bir bakın isterseniz;
Connecting Site...
Bende bu cabrio macerasina son verip e46 ci alicam artık bu gidişle.Birde beni düşünsene hocam izmirden atlayip gidiyosun araba almaya ve senin karşılaştığın tabloyla karşılaşıyorum.Bir kere yaşadım kör topal başka bir araba alip dönmek zorunda kalmıştım.O yuzden hiç uzak illere gidesim yok.
Izmirde zaten bir tane var sakın siteyi açıp ta bakayim demeyin o arabaya :)
Vallahi tam aslı astarını öğrenme imkanınız var mı ?
Vallahi o gibi durumlarda bende çok sıkıntı çekeceğime inanıp gitmeden , gideceğim yerden bir kaç araba daha buluyorum onlara da bakıyorum. Beğenmezsem hiç birini almam açıkçası. Gittiğim yerin yakın çevrelerine de bakarım yoksa hiç gerek yok. :) Paşa paşa dönerim. :)
Connecting Site... bunun hakkında ne düşünüyosunuz bagajda biraz açıklık var ama
E36 3.25i bu linkteki araç nasıldır bilen varmı ? plakası 34 GV 5429
turboluyken kaza yapmıştı.tamircinin önünde duruyordu.ağır kazalı kısaca
Fotograflardan öyle gözüküyor boyası çok iyi değil ama çok kötü de değil
Kazalı fotografları varsa yollayabilirmisiniz özelden
O paralar Supercharger var iken istenen rakamlar suan sc yok araçta fiyatıda ona göre tabiki
selamlar, piyasanın şu halinde mümkün müdür bilemiyorum ama max 27-28 civarı e36 320i coupe arıyorum. çakma m teknik, pısık olmayan oynanmamış orjinal arıyorum :)
BMW 3 Serisi 320Ci 1995 Model 29.500 TL Sahibinden sat
BMW 3 Serisi 320Ci 1995 Model 29.000 TL Sahibinden sat
Ilanlar arasında bakmaya değer olanlar bunlar. Fiyatlara yorum yapamıyorum işin zor kolay gelsin :D
İlk ilandakini ben de merak ediyorum. Sırf otomatik ve sunroofsuz diye bayaadır ilanda bekliyor bence.
İkinci ilandaki gecen sene Samsundan istanbula gitti, gittigi rakamı da biliyorum. gittigi haliyle suanki hali arasında bi fark yok. bakım olarak ne kadar ne degismistir bilmiyorum ama burdan giderken bayaa eksikleri vardı, gerek kozmetik olarak gerek motor olarak.
ilk ilandaki m tampondan da kaybediyo bence. Muayne bilgilerinde de km bilgisi gelmiyo yazılmıştı biyerde.
BMW 3 Serisi 320Ci 1998 Model 30.900 TL Sahibinden sat
http://i.hizliresim.com/NAVW2O.jpg
Bu aracı ilk sahibinden 100 bin km de almıştım ve araçta boya dahi yoktu... , kıssa sürede alfa romeo sevdasına satmış olsam da arkadaşı daha sonra tekrar arayıp geri almak istediğimi söyledim bana küçük bir kaza yaptığını M tech olarak aracı topladığını söyledi o anda aracın bütün büyüsü bozuldu gözümde, araç satımı konusunda en büyük pişmanlığımdır kendileri :( kaza fotosunu görmüştüm çokta mühim bir şey değildi üzerinden 60 bin km geçmiş +lpg eklenmiş ama ilanlara baktığımda yinede alınabilir araçlar arasında niyeti olan varsa değerlendirebilir