Bu dediğiniz araç 65ten ilana düştü ilk gün istanbuldan ikinci gün 60'a çekti daha sonra görmedim sonra antalyadan ilana çıktı arabanın rengi donanımı cidden çok iyi yalnız
Printable View
Bu dediğiniz araç 65ten ilana düştü ilk gün istanbuldan ikinci gün 60'a çekti daha sonra görmedim sonra antalyadan ilana çıktı arabanın rengi donanımı cidden çok iyi yalnız
istanbuldaki araç bu muydu eminmisiniz sanki onun km 10 küsür bindeydi ? kıskanma favorilerini paylaş konusunda konuştuyuduk sanırım .
Km düşük olan araçta cam tavan yoktu sağ çamurlukta göçük vardı o araç başka. Şuan antalyadaki aracın eski sahibinin adı noyandı hatta plakadanda hatırlıyorum :D
Bugün denk geldi antalyadaki aracın istanbuldaki ilanı yani tarihten anlayacağınız üzere. İlanda rakam yazan bu olduğuna göre üç aşağı beş yukarı ne rakamlara alındığı belli :)
http://i.hizliresim.com/EY6OLg.png
2013 GTI FULL
Connecting site...
Hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
çok acil yardım gerek. bi tane 2011 gti ile ilgileniyorum , araç ilk sahibinden. ısrarla yağ yakmadığını iddia ediyor. aracın şase numarasından servis kayıtlarını sorgulayabilecek biri var mı aramızda ?
Hangi arac yardimcı olabılırım
bu araç.
Connecting site...
2011 CAV Gti kullandım yaklaşık 6 bin km 23 binde almıştım 28 binde sattım ne bendeyken nede benden önceki sahibindeyken hiç yağ yakma muhabbeti olmamıştı..Ki bendeyken 2-3 kere rolle çıktım..Belki ufak tefek eksiltmiştir ama hiç yağ ışığını görmedim bendeyken..
Connecting site... dusunen olursa yardımcı olucam arkadaslar...
net bir cevap alamadım. kullanıcı yorumları nedir peki ? kullanıpta yağ yakmayan gti si olan var mı ?
2011 kullandım 1 yola yakin her 1000 km de 1 lt yağ ekliyordum. Şuan 2013 cth var rollingdeym her hafta 10 bin km de 1 lt eksiltti onuda servis zamanı gelmişti serviste koydurdum. TSI biraz nazik olduğu için kullanıma dikkat ediyorum yağ sıcaklığı düşmeden stop etmeme gibi ısınmadan 10 dk çalıştırmak gibi. yağ isinmadan 3000 devri gecmemeye calisiyorum. Sorun yaşayan cthlar mutlaka vardır ama düzgün kullanimda problem olmuyor
yağ yakmayan araba var mı? Miktarı önemli. Ben 1 yıla yakındır cav kullanıyorum sorunsuz biniyorum gayet memnunum.
bu yazdıkların bana uygulanabilir gelmiyor. bir kez deneyeyim dedim yok olmadı. 10 dk yağ ısısı düşecek diye arabayı rölantide çalıştırırsam parayı benzine harcarım artı o kadar süre araba içinde beklenilmez. böyle kibar kullanacaksam niye araba aldım ki? hiç bu denilenlere uymuyorum, uyuyorum diyenlere de inanmıyorum açıkçası. :)
90° civarında olan sıcaklık biraz normal kullanimda 80 lere düşüyor zaten. Mesela eve varmadan 5 dk önce gazlamayi bırakıyorum güvenlik arkadaslara bırakıyorum 5 dk snra kapatıyorlar aracı başında beklemiyorum yani. Sabahları da çalıştırıp cami Torpidoyu sileyim derken 10 dk geçiyor zaten. Yola çıkınca ilk 10 dk da asilmadan kullanıyorum. Çok dakika birisi değilim her seferinde 10 yada 15 dk bekleme gibi bi prensibim yok sadece dikkat ediyorum. Tabi alışkanlık meselesi birde sana ters geliyor olabilir ben araçtan keyif alarak kullanıyorum.
connecting site
isteyen olursa güzel fiyata bırakacağım aracı