Bence 1 yerine 2'ye basılmış yanlışlıkla. Çünkü Beygir bilgilerinde de 176-200 aralığı işaretlenmiş.
Printable View
Bence 1 yerine 2'ye basılmış yanlışlıkla. Çünkü Beygir bilgilerinde de 176-200 aralığı işaretlenmiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21650342/detay
uzun süredir satılık . aracı bilen varmı acaba ?
2012 MODEL 33 Binde Tampon Dahil Boyasız Gamzesiz.Alcantra Koltuk Koltuk Isıtma Detroit Jantlar Özel Sipariş Gram Yağ Eksiltmez Egzoslar Sıfır Gibi Kurumsuz Yağsız.
H&R Yay
Spacer Seti
Downpipe
Orta Krom Borular
Pazar günü izmitte canlı bakabilirsiniz
http://i.hizliresim.com/OZdYgD.jpg
polo gti araçları en son sıfırı ne kadara satıldı acaba , benim araştırdığım kadarıyla 2014 liste fiyatı 60 bin liraymış , şuan 2013 model olupta 60 binden fazla isteyen var mevcut fiyatları normal mi sizce ?
Liste fiyatına donanım dahil olmayabilir.Cam tavan vs
ben böyle piyasa görmedim valla kim kimi tutup öperse misali listesi 60 bin olan arabayı 59 pazarlıkla aldığını varsay 3 lira cam tavan ekle 62 olur bu araba hiçmi yıpranmıyor değer kaybetmiyor anlamış değilim , ki şuanda sıfırı olmayan bir araç kasko fiyatları az çok belli olmasına rağmen mantık ötesi fiyatlar dönüyör valla
ep3 bakman daha mantıklı ozaman 60 a 100 binleri geçmiş hiç bir donanımı olmayan
GTI ile alakalı biraz araştırma yapın
Piyasadaki GTI ların büyük bir kısmında bir çok opsiyon var sadece RCD 510 teyp 2000 TL idi zamanında daha otm kliması sensör paketleri cam tavanı bla bla..
En son doğuş otoda 2014 ün başı idi galiba son bi kırmızı vardı 74 bin TL idi
Şu an piyasada olsa idi dolu bi GTI 80 bin TL civarı olurdu
2 . El fiyatları şu an bence çok çok uygun
Varsa alternatifi bende GTI mı değiştireyim sıkıldım çünkü..
alcantra koltukda ısıtmada oluyor :cool: bence en en güzeli alcantralı vede ısıtmalı olan bendekinden yani :D bide detroit jant oldumu of
uzun süredir gtı ilanlara bakıyorum, hep aynı araçlar
bir de yuksek km lı gtı almak mantıklımı sizce? misal 2011 model 80.000km civarı
Ben 1 ay boyunca tüm ilanlara bakmıştım , devamlı aynı arabalar aynı paralara bekliyordu. 1 ay önce istediğim gibi bulup aldım , arada bakıyorum hala aynı arabalar satılıkta ve fiyatları değişmemiş. Millet satmak için değil de , olur da birisi denk gelirse yükset fiyattan satalım derdinde. Gerçek satmak isteyenler çabucak satıyor zaten mantıklı fiyatlar ile.