kirmizi olan sahibinden satlikti sonra bunlara gecti.iyi bir zam geliyor galiba adam topluyor gti ları :)
Printable View
daha yenı zam geldi ne zamı :D yeni motor kodlullar sanki yağ yakmıyor gibi yazmış adamda :)
Bugün bir araca daha bakıcam buda aynı çıkarsa tövbeler olsun :D
yok ya gelmesın bende alıcam gtı daha :D
Bende dusunuyorum insallah gelmez.55 56 bine 0 alinan gti lara 20km yapip simdi 57 58 istiyorlar.
aynen farkındayım bende değer kaybetmıyor artıyor hatta :) sıkısık bırılerını bulmak lazım :) gercı 55 lıralık olanıda 50 ye kadar dusuyorlar :D
Acele etmemek lazım :)
Connecting site...
ilandaki araç benim aracım düşünen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı acil...
45 bin TL'Ye kadar Polo GTI arıyorum varsa satan ulaşırsa sevinirim 05466916528
2012-2013 Model Polo GTI arıyorum. Full donanım olması ve vuruğu kırığı patlağı olmayan araçlar tercihimdir...
ekstra donanımlar;
- perde hava yastığı
- cam tavan
- klimatronik klima
- bi-xenon far
- rcd 510 teyb
- sürüş konfor paketi
-yağmur sensörü-kararan ayna
Merhabalar,
Ilandaki polo gti i arkadasimiza dusunuyoruz da bilen varmi araci.
Tesekkurler.
Connecting site...
2011 model 4 kapi beyaz cam tavanli boya değişen olmayan arabami askerlik sebebiyle satiyorum herhangi bir yerde ilani yok ozel mesaj yoluyla.irtibat kurulabilir.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı ? 3tane ilan açmış o yüzden sormak istedim. (tabiki o fiyata almicaz)
Araba herzaman aynı yerinde duruyor konyaaltında.Duruşu falan fena değil.
benim evimin yanında duruyor araç hergün görüyorum pek kullanmıyorlar zaten temizdir büyük ihtimalle rolling e vs katılan bir araba değil.
tşk ederim cevaplar için :) niyetlendik bu araca :)
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site...
Bektasin araci sanirim siteden. Ne diyorsunuz
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varsa acil cvplayabilir mi lütfen..
172327414 ilan nolu 34 jn 4548 plakali 2013 beyaz polo hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar?
Paylaşılan son ilanların hepsi yayın süresi bitmiştir yada bu ilan yayında değildir deniyor.
Connecting site...
Tanıyan bilen var mıdır?
Aracı almaya niyetlenen varsa aramızda bursada kendini bilmez bir apaçi diye tabir ettiğimiz bir çocuktaydı araba ben baktığımda 10bin km'deydi ona rağmen lastikleri balon olmuş arka tampon boyalı sağ marşpiyer değişmiş sağ ön kapıyı biryere vurmuştu bursadaki sahibi macun var sağ kapıda şimdi ilanı görünce paylaşayım dedim çizik boyası var demiş ilanı şikayet ettim bilginiz olsun bu arada bursadayken üçüncü sahibindeydi henüz 10bindeyken şuan kaçıncı sahibi bilmiyorum.
Connecting site...
Arkadaslar hiç lpg takan oldumu acaba
yok mu lpg takan kimse yada takılı olanı bilen yav ?
Neden Lpg ? Sakin kullanimda cok az yakan araba zaten
45 bine kadar polo bulunur mu ? Bulunursa üzer mi ? Bir çılgınlık yapasım var
gti ların yakıt tüketimi gerçekten düşündürüyor kimisi çok yakıyor diyor kimisi az yakıyor diyor az yakıyor diyenler performansla kıyaslayınca mı az yakıyor diyor düşünüdürü günlük min. 100 km yapıyorum buna ragmen şeytan dürtüyor
Genel piyasaya bakılırsa zor, bulunursa bile illa para harcarsınız gibime geliyor.
Abartmıyorum, sürekli sakin kullanırsanız üzmez diye düşünüyorum ama tdi dan inip gti a binipte sürekli sakin kullanmak çok zor olur.
Bildiğim kadarıyla yok.
Gazlamadan kullanirsan olacakti. Editi kaldirdilar iyi oldu sanki. Telefondan yazmak zor oluyor.