bu araba kuşadasında belki 7 aydır burda toplam 2 defa yuruken gördum ya sanaide yatıyo yada evinin onunde bu arkadasın daha oncede 106 sı vardı sanaiden cıkmıyodu
Printable View
sanki link yanlış olmuş
Araç samsunda yalnız bir yanlısınız olmus olabilir mi ? sonuçta expertize gösteripte alıcaz yani neyin ne olduğu çıkar. ilk arabam olucak bu 106 sürekli masraf açsın da istemiyorum diğer arkadaşların dedikleriyle sizin dedikleriniz şüpheye düşürdü beni açıkçası.
Bana kalırsa orasıda öyle ilk arabam olucak doğrusu bizim peder birazcık kıldır araba konularında ikna edicez inşallah. Araç görünüm olarak sağlam duruyor . öyle haşat hışır durmuyor iç koltuklarda yırtıklar falan kolay iş yürüründe sıkıntı olmasın yeter.
Bence ilk araba için %100 referansı olmayan 106/saxo almamak lazım. Benim düşüncem tabi bu...
araç saten 09 plaka resimleri çektigi yer adamın evinin önü yannıs olamaz
ilanı kaldırmıs kuşadasında ise evin önundedir kesin geçip bakarız
Hızlı gitmiş ama iyi fiyattı , eğer anlatılan gibiyse .
13-14 e paneli orjınal , düzgün 106yı verirler mi? He olsa da o ilan 1 hafta durur mu :)
Connecting site... araç hakkında bilgisi olan var mıdır
34 ug125 plakalı balkopugı 106 ilanda 16 bin tl yazılı güzel rakama bırakılacak kaza değişen sokulen macun soz konusu bile değildir dıstan boya var yası itibariyle gidip bakmanızı tavsiye ederim ..