09 R 4192 plakalı 2001 siyah 106gti
Printable View
arkadaşlar 06 PT 291 beyaz 97 model 106 gti hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Connecting site...
Var mıdır bu ikisini bilen eden ? Veya ikisinden hangisi alınır ?
ZR 106 vardı lacivert renk.sahibi forumdanmıydı hatırlayamadım bi ara satılıktaydı sanırım araç
şu anda aracın kaporsı alındı yeni sahibini bekliyor....
keşke gitmeden hbr olsaydı
eski aracımdı ben izmire 13000 verdim... şu an bebekler bebegi misaliii galibaaa
eski aracım bendeyken sadece 1 parça deyişen vardı oda çamurluk benden sonra kaza yaptılar diye duydum bakmak gerekir tabikide..
uzun zamandır giremiyordum bende :)
aşağıda linkteki araçlarda son paylaşımlarım artık
tabiki bu fiyatları vermem pazarlık yaparım.ara dediğinizi ararım konuşurum araçlar hakkında bilgileri olanlar paylaşırsa sevinirim
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07847058/detay
bunlarda olmazsa bu işi nadasa bırakıcam belli oldu
eskiden bu tarz arabalar azda olsa önemliydi şimdi herkesi aynı kefeye koyamam ama arabadan çok adam kalmamış
kimseyi hor görmek değil niyetim şahini satan gti almış arabanın anasını bellemiş tabiri caizse ve konuşmalar tarzlar hepsi isyankar
doğru düzgün bir araç alsakta sokakta kesin döverler bi kamyon dayak yeriz gibime geliyor :D
uzun zamandır 106 piyasasını takip etmiyordum geri dönüş yaptım ama şuan benim gözlemlediğim şahin statüsüne girmiş.
hepimiz (ben öyle değilim diye yalan konuşur) şahincileri apaçi tayfa olarak görürdük şuan ben 106 gti tarzı arabaları ne yazık ki öyle görmeye başladım
umarım düzgün birinden düzgün bir araba bulurum yoksa aşkımı kalbime gömeceğim :)
şimdiden teşekkürler
Merhaba, arkadaşım da 2000 model siyah gti var. İsterseniz bir p.m atın.
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=27692
Adamın kanında apaçi lik var ise altındaki arabanın ne olduğunun çokta önemi yok bence zaten ırzına geçiyor ne olursa olsun. Ben Çukurova bölgesindeyim ne Şahinler Doğanlar var hala çiçek gibi binmeye kıyamazsın ne 106 lar var kümes gibi binmek istemezsin.
Şu da bir gerçek benim gözümde Şuan Türkiye de 8 ve ya 10 tane ciddi temiz 106 kaldı bütün form da biliyordur bunu.
Ciddi anlamda tiziz olan bir insan (Hasta) geçmişi temiz ne olduğu belli bir 106 sahibi olmak isteyen kişi 23 bin ile 27 bin gibi bir rakamı gözden çıkarması gerek bence aracına göre ve sahibine göre bu fiyat artabilir :D İçinize sinen yok ise veya fiyatı kafanıza yatmayan o zaman dediğiniz gibi
''aşkımı kalbime gömeceğim'' :D
emre mesaj kutun dolmuş bir arkadaşımda var kırmızı yeni toplandı komple istersen bak yabancıya gitmesin alalım sana...
herkese tek tek teşekkürler
cevaplar verildi
tabiki iyi araba iyi para ona lafım yok ama benimde ilk gti olmayacak.her nekadar 2-3 senedir bu piyasadan uzak kaldıysamda konuştuğumuz arabaya 23-27 arası bir fiyat vermem...asla kimsenin malına bir lafım yok yanlış anlaşılmasın arkadaşlar sadece benim kafamdaki düşünceler bu yönde
günaydın hayırlı cumalar
aracı bilen varmı?
Connecting site...
selamlar
Connecting site...
35 DC 020 araç hakkında bilginiz varmı?
S.a ankarada 06 e plaka saxo mk2 siyah bilen eden varmıdır ?
bazı ilanlara bakıyorumda arabayı bedavaya vermişiz:(
Emre abı izmirdeki UV plaka olan tırt uzak dur...ben sana buluvercem 106 az daha sabır :)
Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı ?
06 PTN 03
Connecting site...
34 KC 9443 (ilanı yok)
Gti alma arifesindeyim..Aşadaki araçlar hakkında bilgisi olan var mı ? Veya başka bi araç önerebilicek olan ? Bütçe az çok bellidir ilanlardan :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Evveliyatını bilmem ama içlerinde bursalı gri iyi duruyor.
Benimde içime en çok sinen Bursa'daki oldu..Bilen eden varsa süper olur..
Bursa'daki gri iyi duruyor ama kapılar çok düşük tavan ile kapı aralarına dikkatli bir bakın belkide resimde öyle duruyor olabilir sahibinede sordum mesaj yolu ile kendisi düşük ama işlem olmadığını söyledi
motor hasarlı 106 saxo vts satan varmı?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 22.500 TL Sahibinden sat araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan varmi?
ayarlanabilir tabi ki ama iki kapıda da aynı sorun olması biraz soğuttu beni sahibi işlemsiz olduğunu söyledi ama var gibi duruyor onun dışında araç kafadan çok iyi duruyor yan çizgileri de güzel fiyatı da piyasaya göre abartılmamış gidip bir bakılsa daha iyi olur görüldüğünden daha iyi çıkabilir ama daha kötüde olabilir bakmak şart
Kapıların ayarsızlığı az buçuk kasıldığı için olabilir mi ?
Piyasa uçtu, temiz araba kalmadı. Arabayı alıp şasesinden kupasını ayırana kadar soyup baştan yapabileceğim güne kadar 106 gti işini erteledim. Çok titizim benim beğenebileceğim arabaya en azından 30.000 vermem lazım.
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan varmi ?
Connecting site...
Bu arabayı hatırlayan var mı :) çok değil daha 1,5 ay öncesin de eyüp te bir galeride 7 civarına satılıktı..
106 yok mu 106 :)