evet ilanı var. nadir bulunan temizlikte kaporta olarak. fakat maddi olarak şuanda sıkışık olduğum için arabaya harcama yapamıyorum. direksiyon pompasının içi dağıldı, tamir ettiremedim. 250/300 lira civarlarında. klima kompresörü üzerinde fakat kısa kayış taktığım için klima iptal. halen aynı yerinde takılı duruyor. ön camı çatlak, değiştiremedim. buna benzer ufak tefek şeyleri bile yaptıramadığım için sıkıldım ve satmak istedim. 34 zm 8979 plakalı 106m dan da böyle incik boncuk şeylerden dolayı sıkılıp satmıştım.
kasımdan sonrasında elim biraz daha rahatlayacak. o zamana kadar satılmazsa zaten daha sonrasında 20 de verseler vermem.
Renk değişimine gelince; Uğur kardeşim arabayı Antalya dan aldığında her tarafı güneş yanığıydı. orijinal rengine değil de taksi sarısına boyattı arabayı. hatta boyaya kendileri hazırladı. sadece dıştan sarı oldu araba. ben aldığımda sarı renkteydi. orijinal görüntüsünü sevdiğim için öncelikle Compomotive leri söktüm, daha sonra orijinal rengine boyatıp orijinal farlarını taktım. Bu arada bende sadece dıştan boyattım arabayı. Pasta cilası yapılmadı henüz. o yüzden biraz mat gözükür. numaram da 0531 921 10 81 ( Koray ) araç hakkında kafasına birşey takılan olursa çekinmeden arayabilir.