ister istemez kapanıyor ben isteksizdim ama bu 106 ile ilgilenen bazı kisilerden olsun piyasadaki arabalardan olsun bikkinlik geliyo :D hayırlısı olsun
Printable View
istanbulda 34 UY 7576 siyah 2000 model 306 GTi hakkında bilgisi olan var mı. gecmisiyle ilgili eski spec leriyle ilgili.
Connecting site...
S.a oncelikle yarin arkadasima bi Quicksilver bakicaz 106 arac basaksehirde plakasi 34 ZR9478 sol camurluk disinda baska bi islemini kazasini kaydini kuydunu bilen varmi simdiden tesekkurler.
106 aşkim kabardi corsayla takas yapabilirim
benimde 306 aşkım kabardı... varmı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir 306...
Connecting site...
arac komple boyaliymis galerinin kaza durumu hakkinda pek bilgisi yok bilen eden varmi araci
AIRBAG ofsayt zaten parlak metal aslanlı bu modelde..(99 2000 2001 )97 ve 98 aırbagı aracın üzerindeki gibi..
Evet onu bende farkettim sordum galericiye bilmiyorum o kadarini dedi bilgi alamadim
Connecting site...
taniyan bilen ?
zannedersem benim sattıgım araçlardan biri olması lazım onu anımsatıyor.. o gibi izmirde siyah 2001 pek yok çünkü eger ciddiyseniz araçtırıvereyim eger benim sattıgım araçsa ben zaten 13750 wermiştim kafa deyişik tramel kayıtlıydı.. 7 ay önce falan altın gibi buda prim yapmış baksana...
Beni şeytan dürtüyo ama neden dürtüyo bilmiyorum :) değişiklik diyo:) uslan artık diyo:) geç otomatik dizele diyo:) sat paran cebinde dursun araba düşer yapışırsın diyo:) daha neler neler:)