Kimsenin ettigi yanina kalmaz..gecmis olsun..piyasa cok degisik dedigin gibi..
Printable View
Connecting Site...
Connecting Site...
Connecting Site...
35 huk 36
60 ee 234
61 ds 703
Tecrubeli arkadaslarin fikrini alabilirmiyim? Tesekkurler..
30,000 TL ye 2001 zeytin gri isteyen varsa görüşebiliriz
0532 683 77 altı altı
Fotoğraflara bakıyorsun adriana lima, yanına gidiyorsun kibariye.
Şu boncukların çoğu sonradan birleşme boncuk :)
Emre abi uu 106 mı ?
Sizin bindiğiniz arabalardan biriyse bu sefer kaçırmıcam :D
araçlara referans almadan gitmeyin derim ,
4ncü senem bitiyor 106ım la çok arkadaşıma 106 aldık sattık , fotoğraflarla gidilen araçlar arasında dünya fark var. fotoğraflara aldanmayın.
Connecting Site...
Bilgisi olan varmıdır biraz geri sayfalara gittim ama çıkmadı.
13/14/15 lere yok mu alınacak araba özel mesaj atın Ankara olursa daha iyi olur
Bahsettiğimiz araba 15 yaşında, spor , gençlerin kullandığı araba incik cıncık bakmam çok aklıma yatması önemli.
(halı sahada oynan topun iyi top olması istemek gibi bişi en temizini bulmak, mutlaka vardır ki var bende biliyorum ama değeri ona göre)
Takas yollamış , araç hakkında bilgisi olan varsa , paylaşırsa sevinirim
Connecting Site...
[QUOTE=Fatih_;8027541]Takas yollamış , araç hakkında bilgisi olan varsa , paylaşırsa sevinirim
Denizliden gitme canlı hoş duruyordu ben beğeniyordum. Daha detaylı bilgiye sahip birisi yazar illaki.
Ayrıca dün Ankara'dan ilana düşen kiraz 20 FR 106 bagaj kapağı ve sol ön çamurluk değişik. Cobalttı kiraza çevirdiler bendeyken 2 parça boyası vardı ön panelde boya falan yoktu. Bizden sonra feleğine çemberinden geçti ama motor ve kaporta aksamı yapılırken paradan kısmadan çok düzgün yapıldı. Değişen parçalar farklı iki küçük kazada olmuştur bilginize.
Arkadaslar konularla alakali degil fakat bir sorum olacak..
Orjinal yedek parcalarda da camurluktaki aslan amblemleri oluyor mu?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 25.000 TL Sahibinden sat
araçta kesinlikle deyişen yoktur fatih hahahah :) ülen ya ne insanlar var töbe yarabbi...
Değişenliler bi yana önü-arkası farklı olan araçlar boncuk, nadir, kupon diye ilanlarda yine...
Araçlar sürekli el değiştiriyor, plakalar değişiyor ama kilometreler hep aynı yerinde.
Nasıl bir piyasa bu anlam veremiyorum artık.
ben üç ay aradım. 20 bin liram vardı hatta emre abinin arabaya pazarlık ettim parayı denkleştiremedim chevrolet kalos aldım siniriden .
Peugeot 106 GTI 1998 Model 22.250 TL Sahibinden sat
bu arac hakkında bılgınız varmı
ben üç ay aradım. 20 bin liram vardı hatta emre abinin arabaya pazarlık ettim parayı denkleştiremedim chevrolet kalos aldım siniriden . kalosu sattım parayı ayarladım bu sefer araba satılmıştı. gittim 306 xs aldım şimdi. ama 106 alacagım inş birgün.
Dursa zaten piyasa orjinalciden geçilmezdi. 30 dan başlardı ilanlar :)
106 lar ucusa baslamis :) :)
typer sahiplerine gönderme :)
afedersinz ama işin b.kunu cıkarmıslar, biran önce araç sahiplerinin hayal dünyalarından çıkmaları lazım.
17 18k ya satilmayan arabalara bak ahahahahahqh
Kendilerine gore makara yapiyorlardir :)