aynen crm'deydim yarım saat önce almak için gittim arkadaş orda değildi notere gitmişlerdi.
Printable View
alana hayırlı olsun ...
Gece 12,5 - 1 gibi konuştuk tamam aldım arabayı dedim.. Sabah beni Crm den aradılar sözde on iki camurluk lar degisikmis bi tezgah olmuş , onuru aradım hala da arıyorum acmadı telefonu anlamadım nasıl bi is.... Alana hayırlı olsun , hem kotulemisler hem almışlar :)
:D ülen ne adamsınız ya geceden yapıştınızmı.
alıcan bi gti basıcan k20 yi..ohhh fanteziye gel
ben arabayı (bbk)yakından gördüm normal bı 106 istedıklerı 14-15 bin lirada max edecegı para kış sezonu icin , bu kadar arabanın pesıne kosturmaca nıye , hem gıderı de normal 106 dan zayıf geldi bana amma geyik olmus ben o paralara barbısını alıyorum,satıyorum ..... ümit kardesım satarken nerdeydı mıllet cok merak edıyorum ...
Ben taha bugünkü BBK GTI olayına açıklık getireyimde yanlış anlaşılmalar olmasın akşam onurla konuştum arabada değişen olmadığını bel altı çoğu yerinde boya olduğunu ve arka sol çamurlukta ufak bir işlem olduğunu söyledi.Aracın yürüyen aksamının masrafı olduğunu deri koltukların nubuk kısmında yırtılmalar olduğunu 2.viteste sıkıntı olduğunu söyledi.Bunla ilgili bizim sıkıntımızın olmadığını sabah görüşüceğimizi söyledim.Sabah erkenden acıbademde buluştuk iki araba CRM'ye geldik.CRM'de aracın iki çamurluğun değiştiğini havuzda boya olduğunu söylediler.Bizde aracın bize gelmeyeceğini onura izah ettik.Onur bu gün vizesini pasaportunu ayarladığını ve amerikaya gideceğini aracın satışını vermesi gerektiğini söyledi.Galericiye gidip arabayı bırakıcam dedi.Hatta benim telefondan hemen bu konuya girip o saat 5'e kadar gelin yorumunu yazdık beraber.Ben dedim galeriye götürme tech'ten biri gelir alır araban bilindik araba bu fiyatlara satılır diye.Crm'den aracı galeriye bırakıcağına kendilerinin alıbileceği söylendi onurda acil sıkıştığı için hiç uğraşmadan tamam dedi ve satışı verdi.
Genel olarak satış işini son güne bırakmasaydı istediği fiyatlara o aracı rahatlıkla satardı galerici aracı öldüreceğine o fiyatlara CRM'ye satıldı olayda alanda razı verende.
http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5rtr.jpg
aranıza yeni katıldım,katılmışken neye bindiğimi de bi öğreneyim dedim :) aracın geçmişi hakkında bilgisi olan var mıdır??
Connecting site...
varmı bilgisi olan ?
........................................
Sorulmuş ama cvp yok baktım eski sayfalarada
Connecting site...
sag kapı pek içi açıcı durmuyor varmı bilgisi olan goren inceleyen aracı. uzun zamandır duruyor.