Bu teyzeler amcalar bitirecek beni gelmiş 70 yaşına GTİ da GTİ gençlerin önünü açması lazım artık ya bu nedir arkadaş :) içim gidiyor arkadaş o araba daha 170 görmemiştir belki :)
Printable View
Bu teyzeler amcalar bitirecek beni gelmiş 70 yaşına GTİ da GTİ gençlerin önünü açması lazım artık ya bu nedir arkadaş :) içim gidiyor arkadaş o araba daha 170 görmemiştir belki :)
nerdeymiş bu zm biri söylesinde gidip alayımda son teyze hikayeside bitsin varmıdır teyzeyi bilen nerde oturdugunu söyleyicek.
edit.silindi
beyler hiç gidip boşuna insanları daha fazla rahatsız etmeyin..sanırım bundan sonra arayana çok ağır küfür edecek amca ve teyze..bende az önce araya hatrı sayılır kişileri soktum (mevki olarak yüksek yerlerden) adam nuh diyor peygamber demiyor.
yine siz bilirsiniz isteyen istediğini yapabilir ama yiyeceğiniz laflara şimdiden kendinizi hazırlayın.
numaramızı zorla hatra binayen aldı ama satmıyorum satmıyorum satmıyorum diyor.araç şuanda da otoparkta gerçekten de güzel araba.
ya burdan kalkıp erdeğe gittik, küfür yemek isteyen arasın diyim :D
bütün forum aradı sanırım aslında elbirliği ile yaktıralım o zaman arabayı :D napıcak tursusunumu kurucak versin kırbaçlayalım:D
Ya işin şakası bir yana, facebook ta grupta da yazmıştım, bazı şeyler para ile satın alınamaz, mesela bu araç gibi, bunun gibi birçok araç biliyorum ve çoğunun sahibi ile yüz yüze görüşme imkanım oldu genelde maddi olarak doygun insanlar oldukları için dursun satılsa bana ne faydası olacak diyor bu yüzden satmıyorlar, birisine 2006 model dizel araba teklif ettim kafa kafaya takas edelim dedim, bana sıfır araba alsan yine vermem dedi, şansı fazla zorlamamak lazım.
teyze bunalınca vercek az sabredin ama kime vercek orası muamma :D
yazık arabalar durmaktan çürüyecek ahahaha :)
Allah ZM yi bana nesip etsin :p
Lise yıllarımın hayali sarı 106gti.
Birgün maddi durumum çok çok iyi olursa bi 106 alıp komple şaseye kadar soyup baştan orjinal sarısıyla sıfır parçalarla toplicam
Ha ZM olursa hiç uğraşmama bile gerek yok :)
bidaha ki ay erdeğe yazlığa gidicem :D olur mu dersiniz :D
bu araba gibi 2 tanede ben bılıyorum trafıkte olmayan yatan
sarı 106 cok güzel masallah diyelım, kısmet satıldıgı zaman kıymetını bılen bırı alır insallah efsane makına
apaçinin eline düşmesinde .. inş değerini bilen birine gider ..bende 2 tane biliyorum kapalı garajda yatan onlarda satmıyor malesef ..
Teyze alsatcılara vermese bari :(
benimde duyduğum gördüğüm 1-2 araç var teyzeden dededen :)