Zaten quick ile gti arasında motor farkı, spoiler ve jant farkı var sadece.. tampon dodikler vs komple gti :)
Printable View
Alacak arkadaşıma söyleyim bana söylediği max 15-15.5 du 18 olan cidden temiz kaça kadar düşer bilmiyorum 16.5 yazanlar 14küsür 15li rakamlara düşüyodu :)
bilgisi olan?
Connecting Site...
Ya bu millete gülsek mi ağlasakmı belli değil her 106 ilanı değişensiz tramersiz ulan bu değişenliler nerde o zaman sıfırmı bu arabalar değişensiz hepsi
Ahaha aynen nerde o kıç baş ayrı arabadan birleşen 106lar. hepsi boncuk :D
İlanlarında tadı kaçtı artık. Eskiden bi hevesle girer okurdum, şimdi bakıyorum yazılanlar hep aynı diğer ilanın kopyası.
Satış ahlakı diye birşey kalmamış, paylaştığım 106 yı aradım diyorumki aracın neyi var; yaaaa arayan herkes de bunu soruyor diyor adam bana, tamam o zaman dip rakam verirmisiniz diyorum, gel araç başında konuş diyor, 600 km yoldan geleceğim diyorum, ben 1000 km yoldan gelen adama araba sattım diyo.. severmisin sabahamı bırakırsın?
baktıkça iyi ki satmışım diyorum
Connecting Site...
Ne dusunursunuz bu arac hakkinda arkadaslar?
Taniyan,goren,bilen veya fikri olan arkadaslar..
:)
ya araç iyi duruyo maşallahda sunroofsuz 106 için birisi önceki sayfalarda birşey yazmıştı 105 bucuk felan diye :) Arac güzel duruyor bende takipteyim ama sunroof olmaması düşündürücü
106 icin onceki sayfalarda, sunroof yoksa 105,5 diyen arkadasin tam aksini dusunuyorum.
Esas donanimli ise 105,5. Ne kadar bos, o kadar hizli. 106 keyif degil, gazlama arabasi.
Ben demiştim Eren abi. Aynen gazlayacaksan ki burada gazlamak all motor girip yarışacaksan zaten donanımların hepsini söküyorsun zaten.(klima iptali, sunroofu cıkarıp pleksi geçirme, cam motorlarını sökme vs vs vs). Ama f.e.h conta yazılım timingli çıtırdan sıkan bi 106 da sunroofun ağırlığı çok bir şey etkilemez. Zaten onun ağırlığı dert olmaya başladığı an gırtlak spec araba yapıyorsun :)
Arac temiz olunca sanroofa pek takilmamak lazim ayrica Eren Dumlu'nunda dedigi gecerli bir sebep :)
105,5 umdan baya memnunum. Hatta çok iyi çalışan her donanım 105,9 yapar. 106 ların çoğunun sunrooflusu, yok parmakla kaldırıyorsun yok açılmıyor yok kapanmıyor yok su alıyor. Bu kısımlar olmayan ve aynı zamanda temiz 106 yı bulmak zaten zor. Ben ararken hiç bakmadım zaten Clio Rs bakıyordum, 106 buldum. Temiz olduğu kanaatine vardım ve aldım. Sunroof dışında da elektrikli aynaya kadar var donanım yeterli bence. Viraj kasanlar için de ağırlık dengesini yukarı çeken bir etmen sunroof. Sınırlandırmamak lazım, ben gazlama arabası olarak da görmüyorum. Şahsen bir aracın keyifli olduğunu anlamam için yolun en sağından 30-40 la gidiyorum, o haliyle bile keyif alınıyorsa benim için yeterli.
Connecting Site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı?
Karanlikta iyi gorunuyor..Birde gunduz gozuyle bakmak lazim.