ZM plakanin sahibi cok nazli. Burnunda kil aldirmiyor. Gidip bakacaktim bugun arabaya normalde. İst oarka gidio tedavi olalim belki sonrasinda bi gebze yapariz
Printable View
ZM plakanin sahibi cok nazli. Burnunda kil aldirmiyor. Gidip bakacaktim bugun arabaya normalde. İst oarka gidio tedavi olalim belki sonrasinda bi gebze yapariz
Geçen seneye kadar o civarlarda oturuyordum. O civardaki esnafları da tanırım. Zamanında inceleme şansım olmuştu. Alıcı gözüyle değil, meraklı gözüyle incelediğim halde "düşman başına" demiştim.
Bence uğraşılacak bir araba değil. 3,5 tarım eksiğini kaportasını Ada'm edince dikkat çekecek hale gelemez.
106ların nesli tükeniyor mu? 84 tane ilan kalmış. Quicklere hiç dönüp bakamıyorum bile..
vay arkadaş ilanlarda bir tane düzgün 106 kalmamış. eskiden hangisini alsak diye karar veremezdik. yav bu istenen fiyatlardaki arabaları kapımın önüne koymam. zamanında bindiğimiz 106 larla şimdi 30 35 istenen arabalara bakıyorumda keşke zamanında satmasaydım. :)
Temiz 106 bulamayanlar her gün satılık mı diye soranlar UU106 satılıktır detaylı bilgi için dm atabilirsiniz.
http://i.hizliresim.com/77Y6Bl.jpg
Bende açılmamak üzere kapattım bu defteri dünkü bebeler çakal olmuş yada olduğunu sanıyor :D
Artık peugeot markasının bana göre binilebilecek arabası 208 Allure yada Gti dır imkanlar dahilinde alınabilir..Hem doluluk hem performans olarak cezbedici..
Loading site please wait...
Arac Hakkında Bilgisi Olan varmı Degısen Durumunu Sordumda Yanıt Alamadım Giden goren Varmi Kasa Olarak Bana Duzgun Geldi Bir Koltuklari Harap Birşekilde Onuda Yaptırmak Oyle Cok Bişe Tutacagını Zannetmıyorum Arac Hakkında Göruslerınız Nelerdir. Aldıgın Her Aracın Sagını Solunu Tabide Toplucaz sonucda 99 model araba Boyaya Takan Bir ınsan Degılım Zaten 106gti boyasız bulmam cok zor
Arkadaşlar selamlar. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım 1.5 yıl önce 60 küsür bin km deyken ankaradan ilana düşmüştü. 21 bin lira gibi birsey isteniyordu.
Loading site please wait...
Ne hikmetse arabayı her alan yatırmış. Km 75 bin Orj yazıyor ama koltuk döşemesi kalk gidelim diyor :)
araca ilk satıldığında bakmıştım ön çamurluklar sökülü arka çamurluklarından birinde işlemli,iç trimleri ise toplanma gibiydi ....
İsterse 10 binde olsun o koltuk kac km de oldugunu soyluyor zaten. Ve o filtre nedir ya :) 30 liraya araba satmasini biliyorsun bari guzel bi filtre koy.
İlandaki araçlar zaten efsane olma yolunda ilerliyor; BZ, HR, TY hariç.
106 arayanlar bu üç aracı değerlendirebilir.