sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
varmıdır bilen eden?
Printable View
Hayırdır dostum sıkıntınmı var almıyacağın arabanın üstünden boş boş polemik yapıyorsun burada . bi sıkıntınmı varki üstüne alınıyorsun yazılan herşeyi . ben seni tanımıyorum ismini vererek adam deilmisinmi dedik hayırdır, sende beni tanımadan burda altı boş imalar yapma ..
hocam araç senin ticaret senin açıklamanın 2010 da aralında 12 bin lira fiyat farkı vardı madem öyle şimdide type r lardan 12 bin düşük yapayım mantığını anlamasamda mal senin malın. ben saddece bir anda 36 dan 52 ye yükseltmenin sebebinin arayanlara yada fiyat teklif edenlere tepki olup olmadığını merak etmiştim..
Hayırlı satışlar..
Sen neden uzerine alindin ki yazilani. Bak ben ne yazdim bende adama bakiyorum mali almadan dedim senin ismin gecmismi. 36 yasindayim boyle bir muhabbette sidik yaristiracak olsam lafi dolastirmadan soylerim
Sana hyirli satislar dedim onuda yanlis anlamissin. Sozun bittigi yer. Sana bol sans umarim bunlarida yanlia anlamazsin
gülüyorum sana sadece
S.aleyküm Muabbetiniz Bol Olsun. Mevlam Tekerlerimize Taş Değdirmesin. Bu ilandaki araç hakkında bilgi verebilecek varmıdır. İlan No: 407346560
35 UCS 98 hakkında net bilgiye sahip olan varmıdır biraz aciliyeti var bilgisi olan varsa.
sorgulamanın yapıldığı araç kadar bu konuda kalitesiz , çingene pazarı gibi. hep bi tartışma hep bi çekememezlik değişik değişik muhabbetler. 15-20bin liralık araç için insanlarn birbirini kırması hakaretler etmesi ve geleneksel olarak 2 bilemedn 3 sayfada bi gerçekleşen tartışma. bence gti-vts sorgulama konusunun silinmesi tüm forum üyelerinin yararına olacaktır. forumda yapılacak en yerinde hareketlerden biri olur. tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir konuya her girdiğimde ortamı görüp yazmak istediğim yazı şimdiye kısmetmiş.
Kıçı quikten geçme olmasına rağmen çiçekler çiçeği, böcekler böceği olup piyasada sevilen ustaların araçları olduğu için 25-30 liralara ilanlara düşen, 15 liraya satılırken inpro-lucid takıp bir anda 25 liraya tekrar ilana düşen, boya- değişen bilgisini yanlış veren araçlar hariç (biliyorum bunları sayınca piyasada araç kalmadı :) ) 106 gti arıyorum. Sunroof olmasını temenni ediyorum. asla gri, çin mavisi, ishal rengi düşünmüyorum. Boya takıntım yok, hatta mümkünse güzel ellerce yeni boyanmış bir araca hayır demem :) değişen şöyle araba zaten 5 parça 5i de değişmiş olsun istemem. ama çamurluk kaput tampon sorun değil. Kafadan girmiştir bizde girdik zamanında sorun yok :D sadece Şaselerde kulelerde bagaj havuzunda işlem kaynak olmasını istemem o kadar. Bu kadar kriterden sonra umarım araç bulurum :)
Bulunca buldum diye hbr ver ama cin mavisini ilk siraya koy :)
106 GTI piyasası artık düşmez. Temiz araçlar ilana koymadan arkadaşlar arasında el değiştiriyor. İlandaki araçların çoğu Allah'lık, düzgün olanlar bir elin beş parmağını geçmez.