Peugeot 106 GTI 2000 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 522769932
Var mı bilgisi olan ???
Printable View
Peugeot 106 GTI 2000 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 522769932
Var mı bilgisi olan ???
Citroen Saxo 1.6 VTS 2002 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 526017331
araç hakkında bilgisi olan varmı
Halic Otogaz Servisi - citroen SAXSO VTS Lpg Montajı
2010 yılında silecek motoru poşeti duruyormuş :D
Bu arabaların piyasası aşağı yukarı belli zaten düzgün olanları.. Yani bu rakamlara çok bir beklenti olamaması lazım . Canlı görüp içinize sinerse almak mantıklı.
Nbf yi sattım hemde çok sevdiğim bir arkadaşıma
ne zamandır yazmak istiyordum buraya o istediğim paralara satılmaz diye sağda solda konuşan gancıklara selam olsun :)
Arabayı oem jantları ile 30 bin tl ye verdim
Komple supersprint eksoz sistemini headars ara boru son susturucu olarak 2.500 tl ye verdim
Compomotive jnt lastık 3000 tl ye verdim
Lucid Stop 700 tl ye verdim
İnpro farları 1600 tl ye verdım
Oem varex ım vardı 900 tl ye verdım
boubıs ekzantıklerım vardı 1500 tl ye verdım
Alpine unıte vardı uzerınde 600 tl ye verdım
Belki ufak tefek sattıgım parçalarda olmuş olabılır arada :)
Hemde tum parcaları 2 gunde sattım
Araba dahıl toplarsan 40.800 tl yapıyor
Bindik gazaladık sadece ekzantık kısa yazılım olan araba ıle ızmıtte drag da 1. oldum zevkını aldım o ayrı hıc bır sekılde deger biçemezsin..
Buradan o gancık lara selam olsun düşünmeye ılanda 40 yazan arabaya 30 teklif etmeye devam etsinler çarşıdaki hesapları bir birini tutmadı benim yumuşak yuzumu kulanıp ucuza arabayı düşüremediler.....
Abi zaten belirttiğin parçalar şuan 106 kullananların hep peşinde olduğu hint kumaşı diye tabir edilen parçalar. Bunları arabadan söktüğünde dediğin gibi hepsini ilana koysan 3 gün sürmez satılması. NBF çok güzel bir arabaydı yeni sahibine hayırlı olsun inşallah. 106 piyasasında konuşan kişilere bakarsan aslında hep aynı tayfa yaa neyse boşver sen hazzını aldın, sattığın arkadaşta eminim mutludur. Onlar favorilerine teşekkür etmeye devam etsinler bende buna çok gülüyorum. :hihih:
2002 model mk2 vts var tavan bagaj boyasız isteyen olursa uyguna vericem
Whatsapptan ulaşabilirsiniz 05358426459
Araç arayanlar Erkan'ın arabayı değerlendirsin derim..
20-25 bandında 106 gti arıyorum.ilanlarda favorisi olan yada bildiğiniz araç varsa değerlendirebilirim.ilan dışı satılık varsa değerlendirmek isterim.
Olağanüstü beklentiniz yoksa benim takibimde olan araçlar ;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İlk ilana koyulduğunda 25 civarıydı sonradan 30a yükseldi ne hikmetse :D Zorlanabilir ;)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
@oKsEAt yine şeytan dürtüyor dimi namussuzu :D vv sürekli rakam yükseltiyor bende anlamadım