pm e gerek yok kardeşim arabanın elle tutulur hiç bir yanı yok.. 25 liralık ilana bakıyorsan o paralara bebek gibi arabalar var.
Printable View
iyi akşamlar beyler bende 106 mı satıyorum ..
Connecting site...
ilgilenen arkadaşlara duyurulur...Referans isteyen arkadaşlar CRM den referans alabilir...
Siteden arkadaşıın sattığı EMU GTİ nasıldır bilen görenler yazarsa?
Araç bizim aracımızdır.Doruk Opel yetkili servisi olarak kendimize aldık binmek için fakat hayırlı bir iş için araç fazlalığından satıyoruz.İstanbuldan arkadaşlarımızdan aldık.Eski 34 EB 970 dir konusuda var hatta.İlanda herşeyi söyledik aracın arkasındayız canlı gören anlar gidişi olsun duruşu olsun :icon_tup:
Düzeltme:İmla
Connecting site...
bilen var mı arkadaşlar ?
Connecting site...
varmı bilen gören , kaput falan orjinal yapıp eski haline döner mi ? Biri ümit versin :) alamıcakmıyız bu paralara bi gti
Connecting site...
varmıdır bilen?
Connecting site...
varmıdır bu beyazı bilen? samet biliyordur diye tahmin ediyorum ilk defa görüyorum bu arabayı?
temiz bir araba gibi duruyor.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bilen varmıdır ?
dediğim gibi
http://img21.imageshack.us/img21/3387/9i3n.jpg
Benim arkadaşımın eski aracıdır maraşa da aracı o getirdi zaten bildiğim kadarıyla kazası belası yok tu!Gidişi iyidir yanlış hatırlamıyorsam adana'dan getirildi şuan sattığı arkadaş satıyor sanırım yürürü vs. iyiydi,4 yıldır felan maraşta otobanda kadranın sonunu görüyordu cigerli bir araçtı...:)
anlatmaya başlayınca insanların kalbi kırılıyo işte daha sonra heşeyin hayırlısı ...:D
Bu ilandaki 306"yi taniyan bilen varmidir? Arac hakkinda bilgi rica ediyorum.
https://m.sahibinden.com/classifiedD...91767&rnd=3557
linki yeniledim. Bu ilandaki 306"yi taniyan bilen varmidir? Arac hakkinda bilgi rica ediyorum.
Connecting site...
dediğim gibi
Sola -sağa çekme gibi hiçbirsorunu yoktur..Olmayan bişeyi var gibi konuşma milletin arabasına *** atma !!Sende vardıda bizde mi düzeldi.İnan mayan gelir görür bakar ,bende senden önceki ilk sahibi arkadaşım ondaykenki hali:
http://i43.tinypic.com/288auxi.jpg
Kaportası olsun boyası olsun gören söylesin madem bukadar taklalı kazalıydı milleti mi kandırıyoruz :icon_wack
Sunruff kazadan takladan alakalı kapanmadı da sordum öğrendim.Biz 5.sahibiyiz Açar bakar alıcı anlar zaten taklalı olsa söyleriz :icon_wack her türlü arkasındayım aracımın gel gör gazla :icon_tup:... Sunruf iptal olunca araç pert mi oluyo ?? oda güzel
abi polemik yaratmak yada aracının değerini düşürmek gibi bi amacım yok ama bişey sormak istiyorum neden sunroofu olan bi arabanın sunroofu kapatılır bunun acıklamasını yaparsan bence herkesın kafasındakı soru işareti gider , umarım yanlış anlamazsın
Çok doğal kardeşim sormak var söylemek var..Biz burada kimseyi kandırmıyoruz ayıplı malda satmıyoruz.Bu söyleyen kişinin yaptığı ayıptır..Sunrufu kapatmışlar neden diye sorduğumuzda kaportacı arkadaşa tekrar boyucaz komple sunruf bıtık oldugu ıcın ıptal ettım dedı olay bu inamayan gelir bakar
Bu sorun bir kaç sebepten olabilir..
-Sunroof bakımsız kalmış su alıyor olabilir.Kenarlardan silikon çekmiş olabilirler..Ve sunroof kaskatı kalmış ve iptal edilmişte olabilir bu sebepten..
ya da
-Araç aracın tavan ustune herhangi bir cisim düşmüş olabilir..Yada tam ustune yatma durumu.Bunu daha öncekı sahibi kimse onun cevaplaması lazımç
şahıbelı bir durum
Connecting site...
yok mu bilen üstadlar ?
Kimse kimsenin aracına *** atmasın ayıptır günahtır adamın ağzını bozdurmayın milelti zan altında bırakmayın ..doruk opelız bız mal mıyız taklalı aracı alacaz hadı aldık burdan mı kakalayacazz hey yarabbim..
iyide hocam adam arabayı boklamamışki.. bildiklerini yazmış.. ben yazısında bendeyken sunroofluydu sonra takla attı perte ayrıldı gibi bişey görmedim. Şahsen bende öyle köklü bir değişikliğe denk gelsem eski arabamda bende söylerim. Bide sanırım araç sola çekiyordu demiş 2005 senesinden bahsetmiş. o zaman olup daha sonra yapılmış olması çokmu anormal bir durumki?
Boklama kısmı bu zaten :sola mola çekmiyo ya, her yeri bitikmiş sanki araç böyle de şu an biz satmaya çalışıyoruz.Bundan önceki sahibide benim arkadaşım onda da öyle bir sorunu yoktu dedi.BU arkadaş ta mı olmuş sadece?Araç ondayken perte mi çıkarmış takla mı atmış?Benim kızdığım da bu.Sola çeken arabayı kim alır ya?sunruf iptal doğru ona tamam ama gerisi ynlış bilgi.Beni kaç kişi arıyor Tr nin çeşitli illerinden ben adamları işinden gücünden niye edeyim?Mal ortada isteyen varsa gelsin buyursun baktırsn :icon_tup:
Araç illede kazalı diye sağa sola çekmez gider rot başlarını değişirsin adam akıllı rot ayarı yaptırmazsın çeker tabi sağa sola.
He aracın sunroofunun iptal edilmesi,veya kesme tavan takılması,kadranı dahil iç kısmının komple 2000 modele çevrilmesi ayrı birşey onun sebebini iyi araştırmak lazım.araç bundan 10 sene önce logolu ve çıtalı 2005 de logosuz ve çıtasız sunrooflu şuanda ise logolu çıtalı ve sunroofsuz biraz değişik yani.
Connecting site...
varmı bilen ?