Fiyatı aşağı yeni çekmiş, araç sahibi dürüst bir abimizdir eğer ciddi düşünüyosan yardımcı olur ztn kendiside engizde oturuyo
Printable View
birebir tanışmasak da ismen tanıyorum kendisini ben Bafralıyım engizde tekstil var bizim ismini duymuşdum eşten dosttan ciddi düşünürsem sizinle irtibata geçerim
Connecting site...
araç değişensiz dior ama direksiyon değişmiş :D :D ilgilenenlere duyrulur
aracın kromlu direksiyonu çaldıkları için kromsuz arkadaşlar. araç bende
daha eskiden. airbag açmış olsa cihaza bağladığımzda çıkardı yada airbag ışıkları hep yanardı veya söndürülmüş olurdu.
daha önceden airbag açsaydı cihazda görünmez.
airbag ışıkları hep yanmazdı airbag değiştikten sonra airbag beyni resetleniyor ve ışık normal haline dönüyor. dolayısıyla yazdığın herşey yanlış. aracın airbag açmış olabilir bunda ne var. 106nın tekeri taşa değse ilk açılışı çok kolay oluyor.hem ilk defa duyuyorum airbag çalındığını :)
kardeş aracın airbag felan açtığı yok. :)
duysam bende inanmazdım ama bizim müşterinin bi aracında çalmışlardı yani sigortacıyım ben airbag parası ödemiştik o zaman adama 2 milyar felan :)
kalkıpta arabayı kötülemeyin yani yok değişen yok yazmışım direksiyon değişmiş vs boş şeyler bunlar kromlu direksiyon göbeğini adam almıştır para ediyo diye ne yapayım ben şimdi :D
kardeş derken? :)
senin arabanı kimsenin kötülediği yok.benim söylediğim çok açık ortada,sana airbag çalındı kim dediyse fena sallamış. ben sana diyorumki 106nın airbaglari çok hassas ufak bir titreşimde açabiliyor.şimdi konuyu yaş olayına çevirmek istemiyorum ama ben 8 senedir 106 ya biniyorum o zaman sen ne işle meşguldün bir düşün bakalım.hem senin arabanı kötüleyecek olursam emin ol bu konuşmandan pişman olursun..anladın mı?
bak senin arabana ne airbagi taktığın benim umrumda değil ben zaten 106 alırken airbagine çok takılmam diğer noktalarına bakarım airbagdir açar. arabada değişen olmayabilir alttan hasar alır açar (senin aracın için söylemiyorum bunu) ama burada ben gerçekleri yazıyorum.bunları tecrübe et diye yazıyorum ok.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 150613593
Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş var mı daha önceden 23 rakamlar ilanj vardı yardımcı olabilecek var mı ??
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres sorgulandimi göremedim nedir ne değildir varmi bilgisi olan?
35 cuk seneler once 35 dlz plaka idi yuklendi draglara sokuldu sonra bos halde kuşadasından arkadas aldı L plaka oldu.sonra tekrar eski sahibi geri aldı cuk plaka oldu komple boyandı.izmirden sokeye geldi burda kaput degişti (araca niyetlenmiştik sahibi kendi söledi ) motor bitmiş die duydum dogruymus demek tekrar yuklemişler
Connecting site...
bu 206yı bılen varmıdır?
35 cuk alttan hasar almıştı diye biliyorum