http://www.techturkey.com/forum/otom...-az-916-a.html
Aracın konusuda burdadır guncel resimleri ile
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/otom...-az-916-a.html
Aracın konusuda burdadır guncel resimleri ile
büyük kazası değişeni ıvır zıvır sorular abi :)
duruşu fotoğraflardan güzel görünüyo, gerçekte de böylemidir ? Değişen yok yazıyodu bi ara 2 parça değişen oldugu hakkında pm geldi diye hatırlıyorum. Sen sattın diye pişman oldun bizde alıcaz diye pişman olmayalım :D
ben sattığımda değişeni yoktu.full orjinal bir araçtı ilk sahibi bayan bir arkadaştan almıştım aracı
3 sene önce düğün öncesi mecburiyetten sattım büyük bir araç gerekiyordu.
düğün ertesi sattığım arkadaşımı aradım 1500 TL fazla para istedi :) almadım
sonra 18 lere çıktı kısmet olmadı gittim adayı aldım
kırklareli tarafta biyerdeyken aradım sağ kapıya bira kasası düştü dedi sahibi..başka biri sağ ön tekerin biyere düştüğünü alttan hasar aldığını söylemişti
al yada alma diyemem..1 haftada bile aracın kaderi değişiyor ben satalı 3 sene oldu
benden sonra bir filtre takılmış araca bir ön lip..eksoz takılmışmı dikkat etmedim
Amasyadaki aracı bizzat görmediğim,incelemediğim için net bilgiler veremem..Keza eski sahibi ve yeni sahibi mutlaka sana doğurucu bilgiler vermiştir..Verirde...
Burak beklentiler doğru orantılılı göreceli bir durum...
Farklı katogoride araçlar...Konfor,donanım, güvenlik, güç açısından 306 GTİ tabiki önde..Lakin yakıt tüketimi, vergi, parça fiyatları açısından dezavantajlı...Kullanım zevki ve tatmin bunu tolare edebilecek güçdedir..
İçinde ukte kalmaması bu aracı tadına bakmak açısıdan sorunsuz bir 306 GTİ seni memnun edebilir..Beklentilerimi karşılamaz ise bir şey kaybetmessin..Niyatinde tekrar satarsın...En azından denemiş tatmış olursun...
Normal kullanımda 450-500 kuruş yakar...
Hayırlısı.....
Connecting site...
varmıdır bilen
bu tarz araçlar hakkında herkez birşeyler söylüyor gidip bakmak en güzeli
sorması nekadar istiyor şimdiki sahibi?
Aracımın yaktıgını yazdım ve her zaman bakımlarını kontrol ettırırım.
ben ılanlarda yazıldıgı gıbı 35 kurusss yakan gtı gormedımmm benzınde! cevremde cok var bu aractan ve halen dıger gti-6 lara bınıyorum rakamlar cok sasmıyor.
korkutmak degıl bılgı paylasmak bu
tesekkurler
fiyat daha konusmadım abi, telefonda pazarlık yapmaktan nefret ederim paramı koyarım cebime gider pazarlığımı orda yaparım. atıyorum 18 lik arabayı 17 ye telefonda düşürüp gidince 17 lik bi araba olmadığını görüp geri dönmek daha kötü. araba başında yaparım teklifimi.
Bi takas durumu var aramızda daha net değil. bi para yok yani ortada, :)
306 gti konusunda belli bir bilgi birikimine sahip oldugumu düşünüyorum yanlış anlamazsanız bende bikaç şey söyleyeyim.
Eski aracımın orjinalliğini bilmeyen yoktu, kapak dahi açmamış bi 306 idi.
Ş.içi 35-40/45 kuruş arası yakıyordum filtre egzos yazılım ile.
O zaman ki benzin fiyatları 4.20-.4.40 arasındaydı.
Aracıma daha sonra piston,port polish,timing, emme manifoldu modifiyesi filan yaptık yazılımı değiştik daha actık vs. aracı 55 krş yakıyordum
Bugünün benzin fiyatları ile artık siz hesap edin artık.
306 gti konusuna gelince temizine binmek şartıyla kesinlikle alınması,binilmesi gereken araçlardan biri.
Bu tip araçlar benim için özel ve yakıtlarını hiçbir zaman düşünmedim.
Önemli olan aldıgın zevk,haz. Ve bu araçlar bunu veriyor, gerisi teferruat benim için.
Yok kardesim yanlis anlama sakin tabiki amacimiz bilgi paylasmak...;)kesinlikle bilgelik taslamak filan amacinda degilim ..sen benden daha tecrubelide olabilirsin..ama yani 650 bana cok gibi geldi...kabalama bir hesapla 50 tl benzine 100 km kesin yapiyorum ben normal kullanimda..buda km de 35 olmasada 50 krs yapar...saygilar...:icon_tup:
istanbuldaki şehir içi anlayışı da değişiklik gösterir tabi yol boş olur 70 70 gidersin 35 kuruş yakar araç onada şehir içi dememek lazım sonuçta 10 larca km gidiyorsun uzun yol sayılır. Sıkışık trafikte dur kalkın bol olduğu 20-30 km hızlarda gezildiğinde zannetmiyorum hiç bir 306 50 kuruşun altında yaksın en az 50 kuruş diyorum
Aracı bilen tanıyan varmı
Connecting site...
Connecting site...
Bu aracın öncesini bilen var mı acaba?
kaput çamurluk değişik panelde işlem var komple boyalı tekrar boyanması lazımmış sağ airbag yerinde degil dediler ama ne kadar doğru bilemicem airbag konusunu plakasını unuttum şimdi aklıma gelirse yazarım ankaradan gelmiş.
araç sahibi sadece kaput değişik logo iptalinden dolayı dedi.
Ulen başkası olsa yazmamda emu nun gidşini duruşunu bildiğin halde gti bakıyosun ya yatcak yerin yok la :D
havalar düzelsin garjdan çıkarıp si yla bi deliym seni de akıllan :hahaha:
http://i41.tinypic.com/2m60r3l.jpg
arkadaşlar gecen hafta kuzenime Quicksilver aldık aracda degişen boya yok ama airbag ışşıgı yanıyo neden kaynaklanıyo olabilir.
gtı lardan birine 14milyar ayırdım 106 206 306 olabilir sunroof olmazsa olmazım kaza değişen boya olabilir... varmı satan..
Connecting site... bilgisi olan
temiz siyah s16 arıyorsanız taxi filminin 22 ci dk sına bakın :)
aracı tanıyan bilen varmı?
Connecting site...
Aracı bilmiyorum ama şunu yazabilirim...
Resimlerden anlayabildiğim kadarıyla 8V Saxo VTS... Diğer bir değişle VTR.
......edit
Eski sahibi bi kaç sayfa önce ayrıntılı yazmıştı hepsini
tesekur ettım onceden kazası oldugunu bılyodum tam net ogrendım doğru gecen gunde sorgulanmıstı zaten
Connecting site...
Ön taraftan agır darbelidir . panel felan değişik . Leş olmuş Quık bakacak olanlar bilginize .
Geçen hafta tuzlada 8. bin civarlarında satıldı .
Connecting site...
Aracın evveliyatını bilen varmı