JY Plakalı olan galeriye geldi 12 fiyat verdik kafası bebek arkadan işlemi vardı ..
Printable View
Connecting site...
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmıdır? motor sağlıklımı şase direk vs ne durumdadır?
Connecting site...
bilen var midir arkadaslar araci
Connecting site... detaylı bilgisi olan varmıdır ? İzmir'den gidip geri dönmeyelim.
Connecting site...
meşhur ataşehir 106 satışa çıkmış hayırlısı ile. en 306 farlısından.. gören bilen varmı.
Connecting site...
Araç hakkında detaylı bilgisi olan varmıdır arkadaşlar? Yarın sabah yola çıkıcaz...
şu ön cama konulan peluş oyuncaklarn amacı nedir ??
106'da peluş merakı 2-3 yılda bir değişmekte. Önceleri tweety olan peluş, yerini tazmanya canavarına bıraktı. Bir iki yıla speedy gonzales'in peluşunu üreten köşeyi döner.
ben bi tazmanya gördüm ayakları yoktu ..
Abi yapmayın gözünüzü seveyim ya nelere takılıyorsunuz :)
Bende koyuyorum aracıma taz falan değil ama peluş yani özel bi hediye oldugu için bunun açıklamasını yapmak zorunda degil kimse.
Tamamen zevk meselesi cama kaportaya işlem yapıp yerleştirmiyor kimse beğenmeyen parasını verip satın alınca söker atar çöpe.
Kardeşim amacı o yapılan işlemin kişiye hoş görünmesi. Bu kişisel bir olay yani ona göre güzel sana göre çirkin.
Aynı şekilde Karşıyaka'lı olduğum için aynamda ksk logosu asılı. Hiç bir amacı yok hoşuma gidiyor sadece. Adamda taz koymuş hoşuna gittiği için. Spiderman çocukken en sevdiğim fantastik kahramandı. Onun bir figürü de odamda durur adamın aracında taz ve ya başka peluşun durduğu gibi.
eskiden arkada karpuz falan vardı... kişiden kişiye göre değişir, herkesin zevkine saygı duymak gerekir.. hani derler Zevkler Tartışılmaz diye o misali ...
Arkadaşlar genellikle araç sorgulama hakkında konuyu kullanalım, konu uyarı almasın boş yere. görüşe saygı duyup duymamak kişiye göre değişir. Zevk meselesi.. Hepinize saygılar.. iyi sorgulamalar..
59 Zeytin grinin an itibari ile durumu ;
Kaputta kurşun var :D dıkşın ateş edilmiş araca.
Yandan da darbeli ilanda çökük kısmın fotoğrafı vardı. Hala duruyormu bilmiyorum.
Ayna kapakları yoklar.
Kozmatik olarak kötü.
Dodikler vs içler acısı. Lastij , jant , bijon :( ağlıyor.
Eski sayfalarda bende sorgulamıştım. Yol gelip bakmaya değecek bir araç değil...
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı ??
Connecting site...
Bilen eden gören duyan varmı bu aracı hoşuma gitti bayağı bi
Guncel arkadaslar ilan acacagım yakında yurtdısında oldugumdan ugrasanıyorum YTP 106 gunceli . 1 tl masraf etmeden en iyilerden birine binecegim , 2014 arac gibi kafam rahat binecegim , kapalı garajımda torunlarıma bike saklayacagım turden arıyorum diyen varsa özelden iletisime gecebilir. :):icon_tup:
eski resimlerini buldum araç bordo tavanında falan güneş yanığı var ve işin komiği antalyadayken 12-14 arası fiyatı varmış motoruda yeni yapılmış eyüp halis diye biri yapmış
Connecting site...
Antalyali arkadaslardan bilen var midir
Temiz DEĞİŞENSİZ orasıyla burasıyla oynanmamış 106 GTI isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler araç 98 model sanroufsuz siyah renkdir ilgilenenler pm atabilir