Kaza boya durumunu bilmiyorum ama, fotoğraflara bakınca kaput düzgün durmuyor, çizgisini kaybetmiş. Keza aynı şekilde bagaj kapağı da.
Printable View
Beyazın ciddi bir kazası var, fiyatıda ona göre yazılmış zaten.
Seneye temiz hiç oynanmamış, oynanmış olsa bile stocka çevrilmiş, evo x manuel gsr almayı düşünüyorum, bulma ihtimalim nedir? tahmini fiyat skalası ne olur?
Oynanmamış stock motor ama 600hp vay be demekki bizim bilmediğimiz bir seri stock olarak 600hp üretilmiş :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ciddi ama sonrası nasıl toplanmış detay bilgisi olan var mı ?
Araç hakkında bilgi rica edebilir miyim? Şu an Konya da,
06 REV 41
Mitsubishi / Lancer Evolution / IX / PAŞAOĞLU - MITSUBISHI LANCER EVOLUTION 9 - RALLIART sahibinden.comda - 515100303
Merhabalar, araç hakkında bilgi rica edebilir miyim?
06 REV 41
Mitsubishi / Lancer Evolution / IX / PAŞAOĞLU - MITSUBISHI LANCER EVOLUTION 9 - RALLIART sahibinden.comda - 515100303
Aracı ciddi almayi düşünüyorum ancak geçmişi hakkinda nedir ne değildir bilgim yok.Şuan ki plakası 34 LT 1980.Araç hakkinda bilgisi olup yazan olursa çok sevinirim.
Mitsubishi / Lancer Evolution / IX / BAHCEŞEHİR MOTORS EVO IX 2.2 Stroker sahibinden.comda - 584207325
güzel bir 9 a binmek istiyorsanız size tavsiyem sıkı pazalıkla bu arabayı almanız :)
Mitsubishi / Lancer Evolution / IX / ECZ MOTORS | 2006 MITSUBISHI LANCER EVOLUTION IX | ZEBANİ. sahibinden.comda - 566564640
merhaba,
Sorry, you have been blocked
araç hakkında iblgisi olan var mıdır?
sanırım eski sahiplerinden biri siteye de üye idi..
teşekkürler..
Siyah evo8 video da ötme net duyuluyor . Gençler tanıtım videosu hazırlamışlar linkten bakabilrisiniz
YouTube
ACİL***2011 MITSUBISHI EVO X OTOMATİK VİTES *295 BG*
Arkadaslar; ilandaki arac hakkinda bilgisi olan varmidir? Tesekkurler...
İlan cikmamis üstteki postumda. Tekrar atiyorum ilani:
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
200 yazınca daha kolay satılıyor galiba ..............
Valla 300 hp araba ama otomatik vites bile olsa 6.3 sn 0-100 ile 242 son hız çok vasat.
Polo gti bile geçer neredeyse.
Rev plaka kırmızı evo9 için bilgi var mıdır ?
Selamlar BHf 950 beyaz evo 9 için bilginiz varmıdır?
bi 20 lira trameri vardır tavanı bagajı boyasızdı verildiğinde yani orjinal beyaz araç